Ojla drage
!
Jaz se kar dobro počutim, čeprav sem še vedno precej utrujena, pa večino časa me muči zgaga. Trebušček pridno raste, brcike pa tudi vedno večkrat občutim. Komaj čakam morfojogijo, da spet vidim mojega
Ne vem, kako bom zdržala do 3.4. Zdi se mi takooo daleč. Takrat bom v 22T in razmišljam, če bi šla morda že v 20 T samoplačniško na 3D morfologijo. Ali še katera razmišla o taki varianti? Ne vem pa zakaj imam kar malo slab občutek, da bi bila moja G. užaljena, če bi šla prej drugam in mi ona potem ne bi hotela narediti morfologijo za katero sva dogovorjeni. Mogoče pa naj grem na samoplačniško brez materinske knjižice? Mah ne vem zakaj sem tako smotana, saj je moja pravica in konec koncev tudi moj denar... Vsake toliko imam kar kakšne take čudne pomisleke. Kaj vi menite?
Sem videla, da ste imele debato o varnosti
med nosečnostjo. Prebrala sem sledeče: v prvem trimesterju večini
pade libido, takrat je tudi največ krvavitev, poleg tega pa si ob slabostih in slabem počutju večina težko predstavlja... Po 18 T je možno, da se libido povrne v celo povečani meri in takrat (če je seveda z materničnim vratom vse OK) kar v akcijo (pa ne predivje seveda
). Mamin vrhunec naj bi menda ZELO blagodejno vplival na
, saj menda intenzivno občuti hormon sreče
.
Sulfinija glede brcik se nič ne sekiraj. Verjamem, da težko pričakuješ, a imaš še čas. Kakor sem jaz brala, naj bi v prvi nosečnosti večina mamic občutila brcike v 18T, jaz sem jih (tako da sem bila res prepričana) pa v 20T.
Glede počitnic: moje mnenje je, pojdite čim prej, da se mlada družinica čim prej navadi na mobilnost
Nekaj nervoze ob pokanju je normalno, tudi
bo po vsej verjetnosti občutil spremembo okolja, pa nič hudega. Za spanje predlagam le košarico, ki jo imaš lahko tik ob sebi. Moj Nik je do 6m skos spal v njej, ker se je tam najbolje počutil in to je bilo super, saj je imel svojo posteljico vedno sabo
. Ko je bil star 1M in pol smo šli konec maja za 10 dni na morje, kampirat v prikolico. Ko je bil star 6m pa smo šli že na Djerbo in obakrat smo vsi trije ful uživali. Sem zagovornik, da so
čim hitreje in čim več na zraku. Po moji izkušnji je to super naložba za zdravje otročička, poleg tega pa so "popotniški" otroci popolnoma nekomplicirani in prilagodljivi.
Aprilčica, anč in še druge
, ki čakate na preiskave in rezultate: Vsem želim veliko sreče in moči v tem obdobju! Mislite na to, kako boste čez nekaj let pripovedovale svojim otročičkom o tem obdobju, kako vas je skrbelo za njih. Takrat jim boste upravičeno rekle, da si zaslužite da so zelo pridni
Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke!