Živjo avgustovke!
Evo, še ena se vam pridružuje.
Noseča sem 6t4d (še 38 minut in bo 6t5d
), rok imam 18.8. Ima še katera takrat rok?
V glavnem, ko pogledam svoj vedno večji trebušček in pomislim na to, kaj vse se dogaja tam notri z mojim pikotom, me tudi non stop lulanje, vstajanje ponoči, zamašen nos, glavoboli, vrtoglavice, izguba apetita, povečan apetit, bolečine v spodnjem delu trebuha zaradi raztezanja tkiva, utrujenost, zaspanost...ne motijo. Res, vse pozabim. Sem noseča prvič in mi je res vse novo - vse hočem vedeti, včasih se mi zdi, da že kar malo pretiravam. Še dobro, da me včasih kakšna kolegica, ki že ima otročke, malo spravi k sebi.
Najini družini sta krasno sprejeli, včasih kar preveč skrbijo zame (zdaj mi gre še včasih malo na živce, ampak vem, da mi bo pozneje prav prijalo). Tudi moj dragi je krasen, prav luškan je, ko me sprašuje, če že brca, če že sliši,...in kar vpija vase, ko mu kažem slikice z ultrazvoka in knjig in mu razlagam kaj se dogaja s pikotom. Ime sva že izbrala - Anže. Meni je bil všeč že od začetka, čeprav sva imela vsak svoje favorite, ampak je po nekaj dnevnem premisleku pristal nanj in zdaj tudi pod razno noče, da bi bil kaj drugega
Kaj pravite na to ime? Kakšna so pa vam kaj všeč?
Nič, uživajte v nosečnosti (vsaj približno toliko kot jaz
) in pazite nase in na vaše pobalinčke! Se slišimo!