anč: se vidi, da sem vse bolj na hitro preletela, ampak vseeno iz srca čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeee
super, sem vesela zate in za vašo familjico!
Res dosti pišete, jst sem prej v službi vsaj med malco lahko kaj prebrala in napisala, od kar sem doma imam pa edino cajt kadar lump spi, to je trenutno zdaj, ali pa zvečer....:):)
Sem vidla, da komentirate smrčanje: se grem stavit, da hujšega kot ga imam jst doma, ga ni tle okoli.
Moj tako uber grozljivo smrči, da se dostikrat zgodi (definitivno 3 do4 na teden), da sem jst ali pa on izseli iz spalnice na kavč.. Gre itak pred mano spat, zaspi itak v trenutku in pol on tam žaga in žaga in žaga.. Valda, da zraven ne morem spat,,, joj in to je vsako leto hujše... Isti je njegov tata, ga je čut po celi ulici...
Sulfinija: če lahko ti dam samo en nasvet glede vozekov, zberi takega, ki je praktičen in bo tebi prišel prav. Pa naj ne bo pretežek, in v avto naj se zloži brez težav.
He ga: hvala za dobre želje.. saj bo, počasi gremo proti cilju:)
Čestitke vsem, ki ste že opravile morfologijo. Jst jo imam, če bo amnio ok, 20 04, takrat bom celih 22 tednov, za Jakoba so mi jo anredili v 20 tednu, ampak mi je moja ta nova g razložila, da se zdaj morf. zamika v bolj pozen termni, nevem več zaradi česa. No že držalo, če ona tako pravi, ne? Sicer ji pa itak zaupam, tako, da ni panike glede tega. Samo daleč je še do tjaaaaaaaaaaaaaaa....
Lepo se imejte in se beremo.