Ojla punce!
Kako hitro ti tedni minevajo, že spet petek, jutri pa vikend!!!! Upajmo, da bo lepo vreme, zaenkrat nič kaj v to smer ne kaže, že nekaj škropi zunaj
go_ta, Flora in Tejči, dajte pljunit v roke in spisat tole diplomo, potem bo še manj časa, zdaj ga je pa glih še dovolj. Jaz sem bila tako pridna v obeh nosečnostih, v prvi sem naredila 4 najpomembnejše izpite, v drugi sem pa cel čas na faxu visela v laboratoriju, k se mi je diploma tko zavlekla.
Jaz bom tudi definitivno pri Nextu par stvari naročila, danes na žalost nimam časa, jutri pa upam, da mi rata. Pri nas se moramo babnce najprej uskladit, pol pa dlje traja
Nosečniških stvari si pa ne upam naročat, se mi zdi da je treba prej probat, kaj pa če ti ni prav?
Aprilčica, jaz sem prejšnjič tudi klicala na genetiko, (imam tudi direktno številko, če te zanima), da so mi povedali, da je bilo kromosomsko vse OK. Meni izvida sploh nikoli niso poslali, pa mojemu sodelavcu, ki je imel podobno zgodbo, tudi ne. Sigurno vas, čakajoče, drugače obravnavajo, ampak vseeno lako analizo že zaključijo, samo izvida pa še ne spišejo, tako da lahko tudi nepotrebno čakaš. Sicer je pa ITAK VSE OK!!! Danes so že 3 tedni mimo!
Flora, košarica je res prekrasna, čudovita, ni kaj, sam cena je pa tudi temu primerna, kaj? Jaz si je niti ne upam gledat...
sams, čez dobro urico je telovadba - prideš? A ti kaj hodiš "čez" po nakupih za
?
No, zdaj grem pod tuš, pol pa malo na razgibavanje, pol pa še malo na lepše, sem zvedela, da je predstava Flamenca danes v Izoli, mi je noro všeč, si najbolj od vsega (plesa) želim Flamenco plesat.
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g