Ojla
!
Lorian čestitke!!!
Kerala hvala za nasvet glede drugega mnenja, je pa to že drugo mnenje. Najprej sem bila pri internistki, nato pa še trikrat pri dveh angiologih in vsi se "za vsak sluča"j nagibajo k špikanju. Menda so po svetu različne prakse, ponekod bi imela injekcije od prvega dne nosečnosti, ponekod pa le po porodu. Stroka si je zelo neenotna, ker pa so injekcije samo zoprne in popolnoma nenevarne zame in za
je tu preventiva. Sem pa ravno včeraj slišala za revico, ki je noseča in se ji je strdek naredil ali odplaval v vratno žilo, kar je življensko nevarno zanjo in za
V takih primerih lahko celo prekinejo nosečnost... Če so zdravniki tako skrbni in zavzeti bo že nekaj na tem, zato bom kar tiho in se bom pridno špikala.
Arwen tudi jaz sem prvakinja v nerodnosti. Vsak dan na trebuhu opazim kakšen flek, stvari mi non stop letijo iz rok, razbila sem že toliko krožnikov in kozarcev, da me moj
sprašuje, če treniram za grško zabavo
Tudi jaz planiram junija pripravo stvari, ki jih imamo spravljene na vseh koncih. Ker pa ponavadi počnemo vse zadnji trenutek si bom počasi pričela delat seznam stvari ki jih moram spedenat, da ne bom komandirala in porodnišnice
Sams tudi meni je nosečnost neskončno lepo obdobje. Skos imam v mislih, da moram maksimalno uživati v vsakem dnevu nosečnosti, nikakor pa nisem sposobna pomisliti, da je to zadnja nosečnost, ker se mi kar ulije
Tudi moj dragi pravi, da bo dovolj, jaz pa imam občutek, da si bom še želela... Tako uživam, da imam v sebi otročička
Okrog hodim kot pav, čeprav me nekateri obsegi že začenjajo spravljati v obup. Sem pa toliko bolj ponosna na svoj trebušček in joške, ki izgledajo kot bi bile silikonske
Kaj bi dala, da ostanejo takšne kot so, jaz pa shujšam kakšnih 15 kg.
Ko sem že pri obsegih, težko se kaj dosti pritožujem, ker imam apetit kot kakšen vojak. V dveh dneh sem zmlatila 3 bance sladoleda. Katastrofa!!! Vsak dan si rečem, da bo pazila, pa je še slabše. Danes zjutraj sem bila že na aerobiki, samo kaj ko sem se potem že spet napokala kot nora. Dokler nimam občutka FUL sitosti, ni miru
Glede kopalk bom jaz maja na Hvaru kar v običajih bikinkah, junija in julija pa bomo v nudističnem kampu, tako da kopalk ne bom rabila. Počasi se privajam (v nudizem sem se namreč priženila
), čeprav gola po kampu najbrž nikoli ne bom paradirala. Na plaži še kar gre, po kampu pa imam okoli riti vedno kakšen sarong.
Drage punce, želim vam lep vikend! Zame bo žal deloven, bodo pa prvomajske počitnice toliko slajše. Sigurno se bom kaj oglasila, ker bom sama doma. Tamauček bo pri mojih,
pa gre s svojimi postavljat prikolico za junijsko uživancijo.
Božajte svoje
, pa kaj lepega jim zapojte!