ojla punce,
hel32, kar 7 otrok boste imeli v družini!!!! Jaz mislim, da moja širša družina šteje malo več članov kot to
. Ja čestitke, to pa bo pestro!
HeGa, tudi moj se rad igra s tistimi kljukicami za perilo. In tudi vse razmeče. Sedaj pa ima fazo, da odpira omare v kuhinji in daja lonce ven...mu dovolim, ker če ne, gre proti štedilniku, kamor ga pa res ne pustim.
Ayo, boga ti s to porodniško. Mislim, da imajo ponekod celo samo 2 meseca...mi smo res srečnice, da imamo 1 leto luksuza, jaz ne menjam nikoli. Moja nona mi je celo rekla, da ona ko je rodila mojo mamo, je imela "celih" 6 tednov porodniške
. Pa to se ti glih čišča zrihta.... Veš, tudi jaz sem mislila, da živiš v Italiji. To pa zato, ker si na seznamu napisana kot Zamejka, zame pa so Zamejci vedno bili tisti iz Cone B
.
Vsem, ki greste na dopust, vam želim čimveč strpnosti na cesti (in mirne krvi) in čimmanj gužve in da bi se lepo imele. HB imam danes delo na domu, ker bi znorela, če bi se popoldan morala voziti iz LJ... Mi tudi ne gremo nikamor (itak skoraj nikoli ne, edino par dni na leto), ker je nam doma najlepše. Tako da nekaj pa nas bo tukaj. Jaz pa grem v torek dati kri, da vidijo, če so mi protitelesa kaj zrastla. Verjetno se ne spomnite, ampak jaz imam v tej
zaradi transfuzije, ki sem jo dobila po porodu, ful težave. In obstaja možnost, da se moja kri "bori" proti dojenčkovi, zato mi bodo prešteli protitelesa in če jih bo dosti več kot nazadnje, se bomo morali pogovoriti, kako naprej. Dokler ne izvem, ne bom paničarila, obstaja pa nevarnost, da bi morala roditi ful prej. Seveda vam bom poročala, ko dobim izvide.