Zadnji članki

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za male in velike
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj...
Male razvade

Ali dojenčki v maternici tudi sanjajo?
Tako zarodki v maternici kot novorojenčki večino časa preživijo v fazi REM spanja, za razliko od ...
Vse o nosečnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

se je pokazal)! Bravo vsem za uspešno opravljene preglede!
Verjemi, da si kljub strahu na koncu le želiš, da avgusta 09 (lahko tudi malce prej k sta dva
moom (24.12)
(23.1.)
. Upam, da bo za silvestrovo dobro, ko grem domov in bi rada veselo sporočila veselo novico.
. Za pregled še ne vem kdaj imamo, saj je testek
pokazal 23.12. pa moja G letos ne dela več. Tako da kličemo takoj 5. januarja.
. Pa kaj vse se lahko zgodi ipd .... kar neki premišljujem. Se mi zdi, da včasih ni fajn preveč po netu čekirat o nosečnosti .....
...kr neki...
...
danes
in bo živahno...
. aja, pa seveda TEČNA !!! grem včasih še sama seb na živce ... v prvo pa ni blo tega
Men pa moj
Ne disi mi nobena hrana, sem brez apetita, ceprav lakota me pa zagrabi, tudi ponoci.
je pa revcek potem kar na sankah zaspal
sva naredila isto.
in upam, da se bo kmalu umirilo.Je treba pozitivno razmišljati pa bo kajne. Joj naslabš je pa skos ležat k te že od tega pol vse boli. Sva mela kočo rezervirano za nov let pa ne nč iz tega kajti bomo počivali.