Ojla moje
!
Jaz imam pa danes neke čudne hormonske napade - kar naprej sem nekaj slabe volje, vse me moti in kr neki cmerim - da zunaj še vedno nismo zrihtali, da se vse odvija prepočasi, da ta vikend spet nismo uspeli po špargo... Sams, ti prav zavidam dobro voljo...
Go_ta, tebe pa več kot razumem glede lakote - mene zagrabi praktično vedno po gibanju, tudi po telovadbi mislim samo na hrano, in vse tudi pridno not prinašam, jao meni
Aprilčica, pridna s pecivom, upam, da je super ratalo! Jaz pa nikoli tašči nisem še nič spekla, nisem niti pomislila da bi
Se pa jaz tudi spravljam pečt, včeraj sem v Mercatorju rabarbaro zagledala, mi jo vsi obožujemo, evo, še dobro urico pa bo - njami
!
Orhideja, saj bi mogoče tudi jaz morala dodajati železo že od takrat, pa so mi komaj zdaj drugič kri kontrolirali, prvič pa pri 7 tednih, ko je bila še OK.
Pa še nekaj sem razmišljala v tem vikendu. Zasledila sem en nov (zame nov, drugače je na trgu od lanskega leta) voziček, ki me vedno bolj mika. Mislim na Chicco tour 4. Je en najlažjih vozičkov, kvaliteten, hrbtni del športnega dela se spušča samostojno, zlaga se zelo na majhno, komplet vsebuje vse potrebne dele, vključno s footmuffom, torbo, lupinca ima solidne rezultate pri testih, pa še podstavek je zraven, ki olajša fiksiranje v avto... Prebrala sem tudi mnenja, ki so zaenkrat (glede na to, da je model zelo nov) čisto vsa pozitivna. Mislim, da mu prav nič ne manjka, zgleda pa tudi prav dobro. Puncam je full všeč, mojemu
tudi. Mutsyjev komplet brez isofix podstavka pride 900 EUR, tale pa na e-bayu stane le 460 EUR+cca 30 poštnine. Saj se ne odločam samo po ceni, vsekakor ne, samo če upoštevam vsa ta dejstva, me res kar mika, da bi preklicala naročilo za Mutsyja in tegale naročila. Bom ga probala kje še v živo preveriti in preizkusiti in če bo vse OK, ga naročim.
Jutri grem pa spet v Lj, ostanem pri prijateljih do torka, da se malo naklepetam, dokler še lahko... Delam pa uradno samo še do petka - JUHU!- si sploh ne predstavljam!
Lepo se imejte!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g