Da se še jaz malo javim
Ste pa tudi ene požrešnice, JAZ PA SLADOLEDA NESMEM JEST, TO NI PRAVIČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nič sladkeka ne smem, ne masnega, nič McDonalsa,ne,ne,odpade.Samo zdravo hrano, grem v petek na predavanje o sladkorni, de mi povejo kaj lahko jem, čeprav sem že sama prečekirala na netu, tak da to že jem, sam da ne rabim bit na isolinu!
Ja naš
tudi veselo brca in dela prevale, je včeri v čakalnici tako skakal trebuh da so se smejali še tisti, ki so blizu mene sedeli!!!
Kak šele bo ko se rodi?
Jaz pa bom te dni imela malo osebne preobrazbe, zdaj si grem iz blond na kostanjevo pobarvat v četrtek pa k frizerju po krajšo frizuro, sem je že "potrebna".
Poletna,glede vročine, ne mi govori, jaz sem se včeraj komaj prpelala domov iz bolnice,brez klime
, ta, da gremo jutri po nov, večji avto z klimo, to sva že sicer dolgo načrtovala, sam ko me je dragi videl, kek sem boga, sva se dokončno odločla, pa še za otročka vozit je boljše, saj ne more bit v 50 stipinjah, če gremo na morje.Letos bomo pa namesto morja imeli za hišo bazen!
Jaz sem že napapcala,ajdove štruklje z orehi in solato! Je tudi za jest.(se sama tolažim!)
Ste videle da imam res velik trebuh, ne Miška 1 je 100%,se bi na UZ vidlo,in srček je tudi 1 ko posluša.
Pri nas je zaenkrat še sonček, sam nevem kako dolgo,tam vidim oblake,...piha.
Lep dan vsem
Helena24t 6d