Hej hej! Se mi ni uspelo zjutraj javiti, je bila že navsezgodaj akcija v službi.
Kako ste kaj spale nosečkice? Jaz spim kot ubita, zjutraj mi je pa grooozno težko vstat, sploh po enotedenskem oddihu mi je res težko se spet navadit na jutranjo »vojno«. Zdaj pa že komaj čakam, da bom končno doma, da se bom zjutraj lepo v miru pokonci spravila, počasi kavico na balkonu spila, ptičke poslušala, malega zrihtala…vse na easy.
Kerala - kolk sem ti fouš, ker si že na dopustu. A sploh ne greš več v službo? Pa masaža mmmmmmm… ti pa res znaš uživat. Sicer si težko predstavljam, kako to izgleda glede na to, da na trebuhu verjetno ne moreš ležat? Jaz imam sicer doma odličnega maserja, mojega
, ampak domača masaža me doleti mogoče samo enkrat na teden. Jaz bi pa vsak dan, tako paše…
Miska_mccute – noro, ti si pa sobo okrog in okrog poslikala. To ti je pa moralo vzeti ogromno časa. Res lepo!!! Jaz sem včeraj končno tvoje motive nalikala na majici (ma, sem lena kaj?
), pa sem hotela slikat, ampak je fotoaparatu zmanjkalo baterije, tako da prilepim gor danes popoldne. Je prav lepo izpadlo.
Sams – hvala za info glede temperature v delovnih prostorih, nam bo sigurno prišlo prav. Saj pri nas poleti vedno prestavijo delovnik za eno uro, tako da smo načeloma ob 14.30 frej, ampak je vseeno vroče za pop….
Go_ta – no, končno je tudi tebe prijelo gnezdenje. A ni luštno?
Drnula – jaz bom koristila cel letošnji dopust, ker drugače mi bo naslednje leto propadel. Pa itak komaj čakam, da se bom hladila doma v senčki in si ne predstavljam delat čisto do začetka porodniške. Saša77 - bravo za pregled, pa kaj več se oglašaj!
sams - uživaj v gledanju bebke na UZ, pa poročaj, če se bo kaj videlo.
Oprosti, včasim vas še malo zamešam, tako da nisem ziher, a imate vi tudi že enega fantka doma?
cavalierka - dobrodošla pa hvala bogu, da se ti je krvavitev ustavila.
Kar se pa depiliranja tiče, tudi jaz najraje uporabljam epilator, tudi v bikini predelu, sploh ne boli preveč. Sicer si je za ta podvig treba vzeti malo več časa, ki pa mi ga zadnje čase kronično primanjkuje, zato je bolj ali manj v uporabi kar britivica. Pri prvem
nisem bila preveč okrogla in sem se do zadnjega lahko sama rihtala, zdaj pa kaže, da me bo veliko več skup in nimam pojma, kako bodo te intimne zadeve tekle naprej.
Sem že danes dobila nekaj zanimivih idej, hvala.
Drugače je pa najbolje, da aprilčica in ostali dve rezervi pošljete telefonsko vsem na ZS, da vam bomo lahko sporočile novičke. To, da vse me pošiljamo telefonske vam, je po mojem nepotrebno.