No, moja plažna reportaža iz Strunjana je danes sledeča:
- morje ima idealno temperaturo (po moji oceni cca. 24oC)
- tudi zunanja temperatura je idealna, na zgornji meji še prijetne vročnie, toliko, da se zelo paše ohladiti v morju, toplo pa je tudi še zvečer ob sončnem zahodu
- na plaži še ni poletne gužve
- ležalnik se super obnese, vsem
ga toplo priporočam
- tudi v kafiču se najde plac, pivička je mrzla
- sonce zahaja ob idealni uri za romantiko tik pred odhodom domov
- no, da ne bo preveč kičasto, je tudi še par minuskov (nedokončane stopnice, tuši še ne delajo, nekje je še sveže prekopana zemlja, mogoče se najde še kaj), samo ob vseh plusih res ne pridejo do izraza
Mene je tako v blaženo stanje spravila danes tale plaža. Še celo moj
se z nami odpravil, če ne bi bil ves skrokan od včerajšnjega ponočevanja, bi sigurno imel kaj za delat doma. Pa smo malo lenarili, Živa se je učila, jaz sem ležala na ležalniku, na koncu je pa moj preveril kako dobro zna zgodovino in smo malo debatirali o baroku, razsvetljenstvu, o Francoskih kraljih, Habzburžanih, Napoleonu...
Zato, punce, pot pod noge (oz. pod kolesa!), naša deželica je tako majhna in čas tako idealen, da je kar greh ne izkoristiti tega, kar se nam ponuja tu in zdaj!
sams, malo sem gledala okrog, pa mislim, da te nisem nikjer zagledala, ali se morda motim? Upam, da bo z učkami tvojega čmrlčka čimprej vse uredu in tudi vi uspete priti na svoj račun!
go_ta, vidim, da z gnezdenjem dobro napreduješ!
hel, blagor tebi za Sinišo! Ma sicer pa kakšna strijica gor ali dol, mene to še najmanj moti od vseh nosečniških posledic. Odvečni kilogrami, povešene joškice, povečan trebušček, celulit... kdaj se bomo vsega tega znebile??? Bo treba garat - bi celo premoženje potrebovale, da bi nas spet v red spravili!
Joj, ena je nekaj pisala o likanju - kaj je že to? a tisto, ko z nečim vročim in nevarnim po cunjah drgneš? Jaz se ne spomnim prav dobro, kdaj se tole reč nazadnje v rokah držala, pa brez čist dobro shajam! Mislim, da je tudi za
ne bom potrebovala.
Ajde, lepo spančkajte, lahko nočko!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g