Dobr dan punce!
Sem prebrala vaš klepet še od včeraj in ste mi malo preusmerile misli, tako da sem se malo pomirila
Že cel dan sem slabe volje, ker premišljujem kako slabo moja tašča vpliva na tamaucka
Od ponedeljka se je čuval pri njej, ker ima vnete očke in ga nisem dala v vrtec. Jezi pa me, ker se vsa navdušena pohvali, kako rad gleda skreansaver na monitorju (premikanje črt)! Menda gleda to tudi po 15 min! Jaz ne vem, al sem jaz res tako grozna, al me razganjajo hormoni, ampak kje ima pamet, da še ne dveletnika navaja na buljenje v računalnik, še posebno če ima čisto zatečene in rdeče očke
Opazila sem tudi, da odkar je bil tri dni pri njej, bi skos gledal televizijo, kar ga sicer niti ne zanima. Zelo rad riše, sestavlja kocke, nor je na knjigice in ga res ni noben problem zaposliti...
Ravno sem ji uspela dopovedati, naj mu ne kuha s kocko (kar je delala na skrivaj, potem pa se je enkrat zarekla), ko ji probam dopovedat, naj mu ne daje sladkarij, sploh če obožuje suho in sveže sadje! Res ne želim biti ena posesivana mama, ki otročka odteguje od babice, pri kateri je zelo rad, ona pa je nora nanj, ampak vedno več stvari me moti. Med drugim tudi to, da oba s tastom kadita ko turka (ko je tamauček tam sicer hodita v eno sobo, ki jo potem prezračita tako da okno odpreta na pregib
Ima namreč paranojo pred zračenjem, češ da se bodo prehladili, zato zmeraj ko pridemo od tam letijo vse cunje v stroj, ker obupno smrdijo po postani hrani in čikih... Sicer je zlata ženska, vedno pripravljena pomagat ali nudit varstvo, samo kaj ko se jaz ob tem počutim slabo
Skratka, se opravičujem, ker sem se takole razpisla, ampak nekomu sem se mogla izpovedat, ker držim v sebi, to pa ni dobro za dojenčka
Vem, da bi mogla imeti le lepe misli, pa vedno ne gre...
Aprilčica07: midve bova pa imeli dva energična otročička - ovna in levčka
Dolgas nam res ne bo
Uživajte med tem ko trebušči rastejo, crkljajte se in upam, da boste deležne čim več sončka, ki ga bodo čutili tudi dojenčki