Jutro,
jst se pa danes oglašam z službe. Samo upam, da ne bo lih dosti strank, pa da bom par stvari v miru poštimala. Radijo sem si naštimala, je dobra muzika, in počasi bo treba začet delat:)
Sulfinija, Urša T: jst v prvo nisem imela tiste črte, pa sem rodila fantka... Pa tudi tisti kolobarji okoli joškic se mi niso nardili.. bomo vidli kako bo zdaj
Muca83: čestitke za super rezultat iz NS; zdaj pa bolj v miru naprej..
Tudi meni so približuje dan D, sreda, komaj čakam, samo, da bo te negotovosti konec....
Sicer imam nasledji pregled pri moj dohtarci 16 3, če bo na ns vse ok, drgači pa jo moram poklicat, da se pogovorimo kako in kaj. ma jst upam, da bom drugi teden skakala od veselja tle okoli in vsem povedala, da bomo spet pestvali:), ker zdaj vejo samo posvečeni
Pa zgleda, da lahko skrivam, ker se še kr stlačim v vse moje cunjice:):) Gre sicer na tesno, ma še kr gre:):):):):)
Spet imamo dež, je blo včeraj tako lepo, sem bla z malim zunaj več kot 2 ure, je užival, jst pa tudi, da sem se malo pretegnila in prehodila, mi je ful manjkalo. Sem tak tip, da rabim muving, če ne, me kr baše:):)
cow girl: kot da bi brala svoje razmišljanje izpred 2 let:):), sem se tudi bala kako bo doma, pa mi je blo tako leeeeeeepo, je pa res, da mi je bla prvi mesec fejst kriza, ker sem se mogla navadit, da nisem več jst ta prva, ampak bejbi, pa je pol tako lepo zalaufalo in sem res ful uživala bit doma. Proti koncu porodniške (februarja, delat sem šla aprila), pa sem bla že res fejst sitna in priznam, da sem si želela it malo delat. Prej pa ne:):):)
Ala, grem delat. Ni druge:):)
Lepo bodite.