Ojla pup'ce,
jaz sem tudi imela NS v petek in kot je rekla Muca83, je tudi meni žal, da posodobljenega seznama ni nikjer.
Meni je pa nekaj čudno, in sicer jaz sem imela obete, da je kaj narobe 1:2600 in je rekel G, da je to zlata sredina, da ponavadi niso nad 1:6000, vse kar je nad, je zeeeeelo redko. Zdej pa se mi zdi čudno, da je tukaj kar nekaj so
, ki imajo 1:14000 ipd. Ne me narobe razumet,
vsem in HB za take rezultate, samo mi je čudno, mogoče vkalkulirajo še kaj v izračun a la nosna kost, kot je rekla Muca83. Ampak čudno...
Anč, ful mi je žal zate
. Kot sem ti že enkrat prej napisala, je fuuul malo primerov, da je dokazano sveža okužba s toksoplazmozo vplivala na
. Sploh pa je kerala imela isto izkušnjo, kot sem prebrala in bo upajmo vse OK. Jaz sem tudi dala kri za DHT, tako za ziher, in tudi jaz čakam izvide. Čeprav 1:700 še ni alarmantno. To pomeni, da imaš še vedno 99,9% možnosti, da bo vse OK. No, upam, da bo DHT popravil rezultate. Držim pesti zate, ful.
Mi še nismo nobenemu povedali, nobenemu. Moj
celo hoče, da ne povemo nič, dokler se mi trebuh ne bo že ful poznal. Čeprav se mi že zdej, ampak se sigurno noben ne bo upal vprašat, ker mi je še fuuul trebuha ostalo od 1.
. Res, nikoli v življenju se nisem toliko zredila, takrat sem se čisto zapustila. Ampak načrtno, ker sem se celo življenje ful pazila in sem si rekla, ah, teh 9. mesecev pa uživam. In se mi ful pozna
. Vse bi bilo OK, če ne bi imela toliko želj po sladkem v 1.
, ampak jaz kar nisem nehala. Dobesedno cel dan sem jedla, na poti v službo, v službi, 2 kosili na dan, večerja, en kup sladkarij. Najbolj smešno je bilo, da ko sem rodila in sem šla na 1. sprehod, sem suvereno hotela obleči moje stare hlače, Prišle so mi do malo nad koleni
. Šele takrat sem zares dojela, da sem se ful zredila (še 20 kg moram dati dol, ampak zdej pač ne bom).
Zdej se sicer ne odrekavam ničemer, ampak tudi toliko ne žrem. Tako da se punce ne sekirat, ker je malo možnosti, da boste prišle na moje. jaz sem se zredila vsak mesec sigurno za 3-4 kg. Moj G se je križal in tudi vsi okoli mene.
Oh, sem se naklepetala. Bodite mi v cvetju!