IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07
Vidim, da ste mislile name.. ampak moji rezultati so žal katastrofalni
sem dala še kri za uni test, drugi teden dobm izvid in pol vidimo kako dalej.. ššk je grozen, nevem kaj bi, jočem in jočem in nevem kako se spopadat s tem.. ampak bo treba nekako it dalje...
Nevem kolko bom tle gor naslednje dni, najbrž ne dosti, ker ne bom zmogla.. bomo počakali drug teden, da vidimo kaj bo povedal še uni test, če bo slabo bo treba it v lj na genetiko, če bo bolše pa upat, da bo na koncu vse ok...
ko bom kaj več vedla se bom zagotovo oglasila.. do takrat pa pazite nase in čuvajte svoje buščke..
saj ves, da se tehnologija danes se kako lahko zmoti! tako da sigurno bo vse ok. mislim nate in drzim pesti zate in tvojo pikico!! Jaz sem se pa vceraj koncno vrnila nazaj v sluzbo, sedaj imam pa Gbariela doma z vrocino (je prisla tasca), danes pa se moj nekaj z zelodcem
Za vikend bi sli pa radi v hribe, se obeta lepo vreme in upam, da nam uspe!
Vceraj sem povedala novicko tudi v sluzbi.
Sef oddelka je bil vesel zame in navdusen nad se enim

, samo je bil pa potem kar malo panicen, ker baje je ena druga sodelavka vprasala za premestitev v drugi kraj, tako da ima sedaj 2 nepokriti del. mesti za resit.
No, potem sem povedala se mojemu nadrejenemu, ki ga imam novega od januarja, ker so mi dodelili nove naloge. To je me je bilo malo strah. Ampak je novico sprejel fuuuuuuuul lepo in je bil vesel zame, res sem ostala ful presenecena nad njegovim odzivom.
Drugace mi je pa se kar slabo, veliko bolj kot npr. v 8/9 tednu, ki naj bi bil vrhunec slabosti.
Grem pod tus in spat!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)