Ojla punce!
Evo, danes se pa jaz oglašam v dopoldanskem času-Brina je celo noč kašljala, se davila, bruhala, tako da sem šele po četrti uri zaspala, ona pri meni v naročju in sem danes ostala doma (drugače bi mogla okoli šestih že od doma
)..No, jaz sem že vstala (zbudil me je telefon), se stuširala in jedla, Brinč pa še zmeraj spi
-ura je že skoraj enajst-bo vse notri prinesla...
V glavnem, zadnjič sem načela debato o vozičkih...Midva sva v prvo imela Quinny XL comforta-močan trikolesnik, super, povsod smo prišli z njim-Rožnik, Mostec, Tivoli, še na Šmarno goro...Ampak je imel dve pomanjkljivosti:
- bil je zelo težek
- ročajev nisi mogel obračati (lahko si obrnil celo košaro ali športni del v smer v ali stran od vožnje, nisi pa mogel obrniti ročajev)-jasno, ker je bil trikolesnik...
Ker smo voziček prodali, zdaj iščem drugega, takega, ki bi poleg vsega, kar je imel Quinny, imel še ti dve lastnosti...In zaenkrat sem našla samo Bugaboo-ja-je lažji, lahko tudi za malo bolj divje terene, je štirikolesnik, ročaj se obrača....Na videz mi sicer sploh ni bil všeč, ampak sem se ga že nekako navadila, celo tako, da bi ga lahko imela...je pa cena huda in če se bova res odločila zanj, ga bo najbrž treba kupiti v tujini...
..Če ima katera še kakšen dober predlog, kar na plan z njim...Bi pa rada rekla še to, da za voziček sploh ni prezgodaj razmišljat, namreč, junija se začnejo dopusti, takrat zna biti težava z naročanjem in dostavo, za nekatere vozičke (v BC naprimer) pa velja, da je rok dostave tudi 9 tednov...torej jih je marca, najkasneje aprila že dobro naročiti...
No, zdaj pa grem...vmes se je Brina že zbudila, pojedli sva, zdaj greva pa knjigice brat...
Pozdravček vsem!