Ojla, dober večer večer vsem
!
Pa je še en vikend mimo, sonček
nas je končno, po dolgem času spet razvajal. Tudi jaz že komaj čakam pomladi...
Danes sem ga spet dobro izkoristila, sva šli z Živo na špancir ob morju, tokrat ne tako najivno, ampak fajn oviti v šal in kapo, tako da nama veter ni mogel do živega! Pa na kavico (ona seveda brezkofeinsko) sva šli in na babji čvek. Ob tem pa spet najljubše opravilo - opazovanje in ocenjevanje vozičkov!
Poročilo: največ je bilo trikolesnikov Jane, sledi Scate, zanimiva sta bila tudi Mutsy in Maxi cosi (tisti z dvema malima kolesoma skupaj spredaj)....
Več ko gledam tele vozke, manj mi je jasno, kaj bi rada
Poopsie,
za telovadbo doma. Meni uspe glih kak dan ali dva, pol je pa vsega konc.
UršaT, brcike so precej podobne premikanju črevesa. Najlažje jih čutiš, ko mirno ležiš na hrbtu in daš roko na spodnji del trebušča, med popkom in sramno kostjo. Mora pa biti bebika budna... Probaj kdaj po muckanju s tvojim
, jaz sem takrat prvič začutila
HeGa, mene križ vedno bolj boli. Me pa kar skrbi tale bolečina, je malo čudna in se bojim, da ni kaj narobe s kakim živcem. Boli me samo na levi strani, tak za levim kolkom, in tonajbolj, ko sem v napol ležečem položajui na kavču. Če ležim na boku ali sključeno sedim, me nič ne boli. Če hodim malo čutim, stoje običajno ne, samo včeraj, ko sem dolgo regrat stoje čistila, me je pa čisto zvilo
... Če se ne izboljša, bom šla ka zdravnici.
eee35, vozički so nekateri res v Iržtaliji cenejši, ne pa vsi. Kolikor sem jaz gledala po netu, Scate stane prav isto, npr. Bebe comfort pa je tudi do 200 eur cenejši. Splača se pogledat. Je pa malo zoprno, če se karkoli pokvari in rabiš servis. Mojemu sodelavcu je pri Bebe comfortu že 3x bremza zablokirala, je bil čist besen. Pravi, da njihovim frendom enako.
simonalokar, jaz tudi obožujem regrat in ga tudi veselo jem. Pri meni nevarnosti okužbe s toxo pač ni, ker sem bila že okužena. Na tvojem mestu se mu ne bi odpovedala, bi ga res fajn oprala. Je tako zdrav, poln železa, ki ga zdaj še posebaj veliko rabimo. Kar se pa vzgoje tiče, je pa to itak najtežje "delo", saj nikoli ne veš, kaj je najbolj pravilno. Se pa popolnoma strinjam, da je treba postaviti meje in biti pri tem dosleden, to so pa temelji, čeprav jih je včasih težko upoštevati...
go_ta, zelo zelo lepo ime je Ela, mi je res všeč! Naš dečko bi bil (ali pa mogoče kdaj bo) Taras, deklica pa ??? Prejšnjič bi bila Lora. Torat je meni najbolj všeč Zara, čeprav me močno moti, da je to blagovna znamka, v kateri sicer jaz praktično nikoli ne kupujem. Všeč mi je še Jona, samo moj noče niti slišat. On bi imel Nežo, Pio, Tino... Punce pa imajo spet svoje širooooke izbore. Jao, ta bo težka!
Toliko za danes, se jutri spet kaj beremo!
Imejte lep večer, pestvajte in božkajte svoje buške!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g