Ojla,
kaka ste pa ve aktivne, vidim, da najbolj mžed službo, hi hi
.. Jaz imam pa toliko dela, da danes "domačega" računalnika do sploh vklopila nisem. Delala pa praktično do zdaj, o grooooza! Dost!
eee, mi smo AS plačali takoj s kartico. Res, da jo je založil moj brat, ker ima on tisto, ki je brez limita. Prodajalec, pri katerem smo naročili, je pa tudi imel dobre komentarje uporabnikov.
Menda se pa zdaj, ko je GBP slab, splača preveriti tudi angleški e-bay, zna bit poceni zaradi menjave.
Jaz pa še vedno nič ne čutim mojega
. 16. teden je res še zelo zgodaj. V prvi nosečnosti pa se ga pa menda tako zgodaj sploh ne da čutit. Urša T., gibe sem jaz čutila, če sem položila dlan na trebušček med sramno kostjo in popkom. Se pa čutijo bolj spodaj, saj tudi naša maternica še ne sega do popka. Na začetku jih hitro zamenjaš s premikanjem črevesa, se čuti še kar podobno.
eee, tudi mene moti, če se ljudje dotikajo mojega trebuščka. Dopuščam to edino najbližjim, oz. pri njih mi je v veliko veselje. Drugače se mi pa zdi kot vdiranje v mojo intimo, verjetno jim moj izraz na obrazu to hitro pove. In tudi jaz se drugih trebuščkov nikoli ne dotikam. sams, glede poljubčkov dojenčku pa sploh - tistemu, ki ga ne dam v roke, ga tudi poljubljat nima kaj. se pa ne spomnim, da bi se mi to pogosto dogajalo.
Zdaj se grem pa s kokicami basat, jih je Živa pripravila! Blagor meni
Lep večer vsem!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g