Ojla,
Evo mene spet...haha...je ta velik dons neki lajal (kašelj pri laringitisu) in smo takoj ukrepal, zdaj pa le poredko pokašlja boj mokro. V vrtec ni šel in smo se šli kar lepo potepat....najprej k mojim oz. sestri in nečaku, potem smo peljali svaka v službo, potem pa še ne krog po tivoliju, k je blo tko fajn.....pa domov, kosilo in sprehod z lučkami...
IZVIRNO SPOROČILO: simvir
Krista pri nas je tudi Nejc zadnje dni precej tečen, jaz sem že prav utrujena. Pa še Tevžu je začel ful nagajati
. Pa tudi velikokrat štrajka s popoldanskim spanjem, tako da zgleda da so naši taveliki zdaj v fazi ko so nekje vmes (rabijo in ne rabijo pop. spanec
).
haha...dons mi je ob 10.30 v avtu zaspal kot top in spal debelo uro kar v avtu....k sreči se on napoka v avto kot za v sibirijo..bunda, rokavice, kapa...
Maškarce....je babe face ste....Take maškarce ste nardile, da sam gledaš

. Jst pa bogo vrečo za perilo ...ok mal posebna...šivam že 1mesec, pa sem tud včasih več šivala. Sem pri 14h šiviljski tečaj nardila, potem bila pa kar pridna...zdaj pa kar zmanjka čas in ni volje....
Budget - men se tud zdi, da zapravimo med 200-300€ mesečno...meso nabavimo več naenkrat po nižji ceni, pa tud cenejše izdelke izbiram...vsaj v večini...
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 23.2.2009 22:05:05 >