dan...
no mi2 pa nisva ok...ne ena, ne druga...spali smo...samo jaz sem se zbudila z zabasanim nosom in bolečimi sinusi...Iza pa pokašljuje, smrka in bruhala je...čepra je dobre volje...
ma najraje bi današnji dan prespala...hvala bogu se da z izo fino zabavat...jaz sem ležala in z ogledalcem delala zajčka po tleh, Iza ga je pa kake pol ure lovila po dnevni sobi...pa vstajala in se obračala...plazila...tako da je imela tudi lepo telovadbo...
zobozdravnika bom prestavila, ker nisem sposobna na stolu sedeti in dihati skoz nos pa držat usta odprta...sem konzumirala lekadol pa mi tud ne pomaga...preklemano vreme...pa še na stranišče hodim kot da je tam kaj blazno zanimivega jaz pa sem bila zaprta cel teden in sem dobila klistir...brezveze...
patronaža...se strinjam s teboj trnuljčica...pri nas je bila 3x...pa prvič sem Izo kar sama okopala, ker so bili prazniki in je ona tako predlagala...pa ni je hotela v čebričku skopat ampak sem na njeno željo izvlekla banjico...pri dojenju tudi ni bilo kake pomoči od nje...niti ni čekirala kako jo pristavim...v glavnem brezveze...ni čudno, da sem pregledala cel internet pa tono filmov...pa da toliko manj vztrajnih ne doji...
čeveljčki...v ljubljani imaš Cicibana na Litijski, pa v BTCju hala A in v mercator centru šiška...deichman ima Elefanten čeveljčke...za fantičke sem videla nekaj lepih modelov (mere imajo višina, dolžina in širina, kar je pravilno po mojem zaradi nogic), Humanic ima tudi kar nekaj lepih čeveljčkov za prve korake...
pazi pa na:
- usnje notri in zunaj
- podplat naj bo iz surove gume in tako mehak, da ga z eno roko lahko upogneš
- preveri, da ti nima spodvihanega palčka, ko ga boš obula
- poskusi oba čeveljčka in naj malo hodi
saj se da dobiti...cene so od 50ojrov pa v Deichamu imajo nekaj znižanj in so tudi po 19 ojrov...
Jabi...zaposlena si ni kaj...pa verjamem da ob 3eh juncih ni časa...
nataša...
imamo 8 zobek...3jka zgoraj desno...
BM...čestitke...le tako naprej pa je uspeh zagotoljen...veliko motivacije ti želim...
DD...ja sebe je res grozljivo gledat...nikoli ne bi bila jaz, če bi lahko izbirala he he...je pa tudi moj reke, da smo častno zgubile he he...
ekola zdej pa moja :mamammamam hoče mamo samo zase...
pip
G
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur