IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
un zaspanec pri jedi me ful na jakoba spomni he he...
He, he... Samo naš ni pri jedi še nikol zaspal

, je kvečjemu še bolj na spidu... pa ga lovim z žlico okrog.
Tako, net je spet hitrejši, so mi priklopili trio paket, seveda uploada še niso zrihtal, tako da mi bo ob tej brzini uspelo tiste fotke poslat v razvijanje glih do konca tedna...
Vreme pri nas je tudi bolj bljak, pa sva kar notri in posledično ravno pravšnje volje... Je mali princ prejle na joškomatu že zaspal, ker hočem v miru kosilo skuhat, sem ga šla trapa prekladat iz dnevne v spalnico. No, pa imam mir...

Kot kaže je na poti en red bul zvrnil, ni o zaspanosti ne duha ne sluha... Še jaz bi prej mrknila
Kosilo: pojedel je ene dobre pol njegove porcije, sem mu pa na olivnem olju prepražila čebulo, pa malo stročjega fižola in bušk, za okus malo paprike in mezge pa par zrnc soli, ko je bilo že mehko pa še pest širokih rezancev in sprehod na hitro s palčinim, ko je bilo vse kuhano. Je kar jedel no. Jabolko, veš saj se ne bi tako zelo trudila glede kuhanja zanj, pa se mi zdi da kar vsak dan eno in isto je, pa če kdaj še nima velikega apetita, se mi zdi, da kar zaradi enoličnosti. No, saj verjetno ni zato. Mi pa res ni problem na hitro zanj nekaj v kastrolo vrečt, je kuhano in pripravljeno kar tako, mimogrede. Včasih pa skombiniram kaj takega, kar kuham za naju (zlsti ob vikendih, ko imava prej kosilo in so sestavine prej dostopne še za malega), pa spustim kakšne možnejše začimbe.
Ups, zdajle je bil pa tak vrisk zraven mene, da bi mi kmalu bobnič razneslo

. Pa nekaj je pričel žlabudrati, premoremo zlasti zlog bababa... pomešan z vriskanjem in renčanjem. Ne vem, da ne bo babi pred mami

.
Kje sem končala? Ah, pri hrani, kje drugje.. Najin meni bo pa kar tenstano zelje (sem dobila domačega od strica) pa pečenica (kr iz Špara), pa krompir (domač) v kosih. Seveda se bo čez sprehodilo še nekaj ocvirkov, tako za okus... Mali bo pa kar jabolko, seveda kuhano, surovo mu ne gre dol...
Grem vriskača malo umirit...