Ojla!
Res je zatišje tu gor, Joan tudi jaz čakam Hano, potlej pa ven, kosilo, pospravljanje (zaradi obiskov, če sem iskrena) in dan bo okoli.
Verjetno ne bom dobila odgovora, ko nas je tako malo gor, pa vseeno: ali je soor lahko krivec za to, da Hanika ful mal poje zadnje čase, samo mleko bi pila. Pa niti nima take hude okužbe, par pikic
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
Sinska, nate pa zadnje čase ful mislim ... bi bla jst tud tako z veseljem spet
, tako da se ful veselim s tabo in komaj čakam, da se kej vidimo ...
Tebi še posebej želim, da bi bilo novo leto radodarno z vami in vam omogočilo "novega bušija".
JOan - a kolegica, aprilka 08 in 09, je mogoče tista, ki je bila z nami na Lj. gradu? No kakorkoli, me je prešišnila ; )
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Sedaj ko se mi zdi da imam drugega kot na začetku bi jih komot mela TRI. Skratka odvisno kakšnega imaš.
Morda se ti želja uresniči...Drugače pa se strinjam s tabo in ostalimi, je ful odvisno od tega kakšen model naročiš : )))
Majček - go go go, saj drugo leto je pred durmi, tko da lahko kar začneta vadit z možekom, da bo čimprej in dobro vzhajalo , joj si faca!
Enako velja za vas,
SpeliG. In upam, da čimprej rešite problem z alergijo oz. kar ne štima, , da ne bo črnih misli, ok?
Se mi kar smiliš no, pa tko pridna punčka je Martina.
Srečka - si zadela u nulo, s tistim....uživačka.....hahaa..aja drugače smo pa naročil model a la Iza

. Voziček bo pa verjetno ostal isti plus buggy board. Pa uživajte na morčku!
Eva a vi pa že ploskate

, uau, naša je učer začela zares šibat okrog...res so že faconarji tile naši, no skoraj ne več, dojenčki .
Novoletni sklepi- že par let jih ne delam, ker jih prehitro prekršim, tko da vsaka čas tistim, ki to zmorejo.