Ja če banano na pol prerežeš, pa daš not rezine pomaranče, pa kak listek solate, mislim da bi šlo

. Sporoči okus

.
Midva sva s sprehoda, sva jo kar z nahrbtnikom mahnila na bližnji hrib. Končno sem ga dovolj oblekla, da ni imel ledenih okončin

. Je bilo prav luštno napol gazit po drobečem se snegu, nikjer žive duše, le neokrnjena narava. Le na koncu sta naju prehitela dva pesjanarja z lastnikoma.
Zdaj se pa z Jakobom dajeva, jaz ga prepričujem, da je bilo pol ure v deželi sanj dopoldne premalo, in da je zagotovo zaspan, on pa mi dopoveduje, da ima še toliko dela, je treba vse kocke obgrist pa puzlle razstavit in obliznit, tako da no go... Pa osvojil je neko čudno, sedeče se premikanje po prostoru

izgleda nekako tako, da eno nogo stegneš za sabo, drugo pokrčiš predse, in se poskušaš v napol špagi (ženski seveda) privleči v želeno smer. Svašta. Sploh na poln želodec.
Posadka, upam da ste se znebili nadležnih gostov

. Super da uživate z deklinami doma.
Nile, mal bolj na izi pospravljaj, ti bo zmanjkalo...

Cunj je pa tudi pri nas toliko, kot da nas je najmanj 10 pri hiši

. Tako da nimam nasveta. Me je že zdaj strah, kako bo, ko bo sam jedel, pa ko bo odvajanje od plenic...
Ketrin, si tako začela tvoj post, da me res zanima, kaj je tvoj zlati otrok spet uščpičil

.
Punce, se potem vidimo ju3 ob 12+h, na standardni lokaciji? Kakav bi mi zlo pasal, ampak bo verjetno kaj drugega ravno tako dobro za po grlu.
Zdaj grem pa polnjena jabolka delat, da bo nekaj dobrega in toplega za moje kosilo. MM se jih pa tudi ne bo branil.