Tanja, ko sem prebrala...toplice, js bi tudi..če že smučat ne smem. Kam pa greste in ali imate kakšn fajn aranžma? Uživajte!
Joan - upam, da bo mali princ kmalu bolje...
Čiščenje zobkov - najprej smo imeli unega zekota za na prst, pa ji ni bilo preveč vau, zdaj si pa kar sama s krtačko Mam malo po ustih pobrusi. upam, da je to dovolj. Pa kot Posadka probam čimvečkrat dat kar cel jabček za glodat.
Roberta - sem tudi sama slišala komentarje v smislu "A kr še dojiš, pa še noseča buhpomagaj!" No zdaj se je mala itak odločila, da pa joške niso spet tko fajn in le ponoč do 2x potegne za celo minuto

se pravi, da gre zgodba o dojenju h kraju..
Ti se pa nič ne sekiraj,jaz sem imela namen dojit dokler bo mala hotela, pa tudi če bi to bilo do 2.leta. Moja sestra je oba dojila do 2,5l pa ne njej ne malima nič ne fali, kvečjemu nasprotno. Take komentarje pa ponavadi dajejo mame, ki ne morejo oz. niso mogle /ne želijo dojit (po mojih izkušnjah). Ti sam uživaj.
Glede
copatk, bi ful rada naročila, pa se sploh ne znajdem s tem ebayom,
če bo še katera naročala..PrOsIm, bi se prislinila zraven
.
PS
Sem zdele prebrala Joan...hvala za ponudbo, jaz sem že zraven in to za 2 para (ja ,še za malega pipka

).
Potres??? Kje? Nč nevem o tem..ah kaj mi koliščarji itak skos na nek način plavamo, pa še lesena bajta...prej se moramo poplav pa ognja bat (btw. ravno se prebijam skozi Jalnove Bobre - jako zanimivo čtivo

).
Uf alarm...