cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prehod iz porodnišnice domov

clock-img

25.11.2008, 13:31

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

V lupinici. Če bi me pa prihod user posted image  presenetil bi pa šel ati v trgovino in jo kupil. Sej v P si 3 dni, v tem času pa je menda kaka trgovina odprta, razen če rodiš med prazniki.user posted image  Vedno jo vozim v lupinici, in nikoli je med vožnjo ne vzamem ven, pa če se dere na ves glas. Pač ustavimo na prvem možnem postajališču.

Enako.

Ravno en teden nazaj smo potrebovali lupinico samo za vožnjo iz P domov, ker je sestri mož odpeljal lupinico in ni bil dosegljiv. Pa smo si pač lupinico sposodili za tisto urco.

Sama dam pač prednost varnosti. Tudi če je med vožnjo jokala, smo se peljali dokler ni bilo prostora, da bi se ustavili. Nikoli je nisem jemala ven iz avtosedeža med vožnjo!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

25.11.2008, 14:18

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Absolutno v lupinici, ker je varnost na prvem mestu.

clock-img

25.11.2008, 15:54

clock-img

Leela

pencil-img

3101

v lupinici. Smo ga pa ful podložili, da ni bil čisto zgužvan. Vzemi s seboj kakšno odejico ali plenice, da daste pod rito. naj ti pomaga sestra.

clock-img

25.11.2008, 16:25

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
V lupinici. Če bi me pa prihod user posted image  presenetil bi pa šel ati v trgovino in jo kupil. Sej v P si 3 dni, v tem času pa je menda kaka trgovina odprta, razen če rodiš med prazniki.user posted image  Vedno jo vozim v lupinici, in nikoli je med vožnjo ne vzamem ven, pa če se dere na ves glas. Pač ustavimo na prvem možnem postajališču.

¸
Se podpišem user posted image Dodajam samo to, da če te user posted image  precej prej preseneti, gre itak še v inkubator ali toplo posteljico in nisi tako hitro na poti domov, da ne bi bilo časa za nakup lupinice.
Btw.: kje si ti, izgubljena duša?? Pridi na majske, nekaj se menimo user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.11.2008 16:30:06 >

clock-img

25.11.2008, 16:50

clock-img

čipka

pencil-img

1652

V lupinici, pa smo imeli 40 min. vožnje do doma.

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem