IZVIRNO SPOROČILO: rea27
heheh, hvala vam vsem..drugače pa ja, 9.2. sem v leonišču pri moji favourite aunt..in sicer v 8 - ci..en štuk nad vama :) :)
Saj na hitrco povejta kakšni sta, da bom prišla rečt helou.heheheheh
Rea .. nekaj zgleda, da bomo zasedanje pred stirico odpovedali. No vsaj mene ziher ne bo.
blancica - preveri, ce sajina dela takrat. Danes na UZ je rekla, da je kao ni in mi dala napotnico za preglede do konca nosecnosti v P, prvega imam ze ta petek.
Soncek - popravek datuma pregleda - 23.1. in ne vec 9.2. No porocilo z UZ - pupa lepo raste, vse mere so ali tocno na crti povprecja oz je vecja .. glavica za skoraj 2 tedna - GULP ajme bo mamica spet rezana

Je zmerila MV, vse kul, 2.9cm.. Priporocila medenicni pas. Kje ste ga kupile? Za izcedek je rekla, da ni plodovnica ziher - ok, ji bomo verjeli

na uč

In ja cudezi obstajajo, saj na pregled sploh cakala nisem (blancica,can you believe it???) - sem se vsedla, odprla knjigo in je sestra ven uletela

Vsaj enkrat juhuhua aja,mala lezi s hrbtom po mojem desnem boku,rokice in nogice gledajo proti levemu boku, glavicna vstava

sem celo uganila njen polozaj - no pa saj ni tezko,ko mi rito in hrbet ven vrze in imam skakalnico na desni strani.