junona - ful lep voziček
angelito, a misliš tiste rumene nalepkice? jaz jih imam ful preveč, če rabiš povej, ali pa pošlji nalov po zs, pa ti jih pošljem
nmag in pat - kako sta me nasmejale danes
umivanje las - zaenkrat mi še gre nad bano, ampak čevlje si pa zdaj že kar zelo težko zavezujem, čeprav se mi zdaj zdi, da moj trebušček sploh ni tako ogromen, odkar hodim na MŠ, in gledam punce, ki so že v 8. in 9. mescu..
dihanje - lokomotiva, tako je..
detelja - jaz sem tudi za bolj naraven porod, glede na to, da so vse moje prednice in sorodnice kar hitro in brez težav rodile, ne mislim že pri prvem otroku preveč komplicirati.. Se bom rajši dobro psihično pripravila..
kilogrami - jaz sem še kar skoz na +7,2 , vmes sem bila 2 dni na +9, očitno zaradi zaprtja, ki se je uredilo, in kile so šle čez noč nazaj dol.
in še ''poročilo s pregleda''
uh, nisem si predstavljala, da imate v LJ to tako dolgotrajen postopek, da prideš na vrsto.. Ko sem do zdaj hodila domov na preglede, sem mislila da je kar povsod tak, da si na vrsti kar takoj ko prideš, naletiš na prazno čakalnico, daš vodo, se stehtaš, pregled 10-15 minut in si fertik...
V LJ pri porodnišnici - najprej kolona v sprejemnici, potem čakanje na kartoteko, potem čakanje na lonček, potem pregled, potem spet do laboratorija (ni mi ratalo lulati v prvo), pa čakanje na izvid (ena je vmes skupaj padla, ko so ji jemali kri, in smo čakali izvide več kot pol ure), pa spet nazaj k sestri z izvidom, pa dol na naročanje... huh
Porabila sem točno 4 ure. Saj se bom navadila.. Je pa drugače vse ok, pritisk, teža, voda..
Moram še na test z glukozo, pa še enkrat na odvzem krvi za krvno skupino in rh, ker mi prejšnji ginekolog ni dal originalnega izvida, pa še na kontrolo rasti, ker so na 3d delali tudi mf, in je naša punčka izgledala 5 dni mlajša, pa bodo preverili..
Zdaj moram samo še ugotoviti kera napotnica je za kaj, in ne pobrkat datumov in postopkov naročanja
Tako. Zdaj pa počivat! Lep pozdrav vsem