IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
April, ti si pa men taka pojava.
Prav nasmejim se ko berem tvoje poste. Pa še najdem se v njih oz. mojega najdem v njih, sploh tam, kjer tvoj tebi reče, da kompliciraš in pretiravaš in podobno... A mama istega deca?
Jaz sem mojmu rekla, da on naj zbira tehnične stvari, ostalo pa js.
Pa se nekako ne strinja.
Je pa izbral barvo vozička, no, pomagal je, jaz sem mu dala nekaj barv na izbiro, da pove, katera mu je najbolj všeč. Sem mu olajšala izbiranje, ne? Izbral je tudi posteljico in posteljnino. Sej je priden in ni tečen, ni kej.
Ja, je pa tut elektro...

No me veseli, da se nasmejis

Moj se danes mal manj smeji... Vsebina mailov od mojega, ko sem mu posiljala info o bugabooju so bili v stilu: me ne zanima... ggrrrr. ... ne bom se sploh pogovarjal o tem.. Moji pa : lubi, srcek, najdrazji, cmok cmok..

Sem ga klicala, ko sem sla po ta malo, da grem z njo se v btc, da naj se mu ne mudi domov. In doma me vprasa, kam sem sla.. In jaz in jaz njemu, ja bugabooja gledat.. In se zacne rezat in rece - sem vedu, 100% sem bil, da si sla v busija.. Jaz mojmu tok razlagam o vseh zadevah, da so marsikatere kolegice cist v soku, ker se z njim dejansko da pogovarjat o vozickih - pozna firme, razlike, cene

No je poznal, ko sva kupovala. Bugabooja pa itak pozna v nulo, ker ga je hotu za ta prvo piko...