Nalini tista teža je teža pred nosečnostjo...ma tudi jaz sem se zredila v stegna....
sonček ne sekiraj se...sedaj jih imam jaz že +12 kg...sam mi pa ful teža skače zaradi vode...direkt ugotavljam, da če ful hodim lulat teža pade drugače pa raste in čez par dni spet pade...več se mi ne da sekirat in obremenjevat s temi kg, ker če se bom še malo obremenjevala bom šla takoj rodit...bom že nekako shujšala po porodu...trebuh pa sem si jaz merila okrog -čez popek...
sobra to pa je ful različno...jaz imam eno prijateljico veliko kot sem jaz pa ima 65 kg pa se mi zdi, da je 3x bolj suha kot jaz pri 55-56 kg...sicer pa jaz sem se vedno počutila ful debelo...sploh ni čudno, da sem v sredji šoli po neumnosti prišla do anoreksije...me je kar malo strah, da če bomo slučajno imeli pupo, da ne bi hodila po mojih stopinjah...moj že zdaj skoz govori, da jaz pazim kaj pa kdaj jem, pa skoz se tehtam pa jamram zaradi kg, da bo ta otrok že kot dojenček rekel, ne bom jedel/a, ker bom debel/a...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!