Lep pozdrav ,se pridružujem tistim,ki morate več ležati,meni tudi to že tako preseda,da sem včasih kar togotna,samo vem,da je to boljše zame in za
zato se hitro shladim,je pa to kot nočna mora,ponoči se iz enega boka na drugi bok kotalim pol ure da mi rata pa še to me vse boli,kako lahko kosti tako bolijo.toliko stvari je še za postorit pri nas pa nič ne morem,groza potem pa čakam,da pride domov možek,da mi pomaga,res je zlat toliko ima dela pa najde čas še zame,ker ve,da ne trpim da je vse v razsulu.No za našo Karolinco pa imam že skoraj vse pripravljeno,to mi je pa ratalo.Pripravit moram samo še cunjice za njo za domov in zame,pa mojo torbo za v porodnišnico.Moram pa še na socialo si zrihtat za porodniško,samo se mi kar ne gre,pri nas je to v drugem štuku,brez dvigala pa mi ni jasno kako bom gor prlezla,moram it že zjutraj ,da bom do 12h prišla do druzga štuka
...ja težka je tale peta.
Lepo se imejte čestitam vsem za preglede,za roj.dneve vaših dragih,posebno sem bila pa vesela novice Ree,da je vse ok,da bo naša aprilka,punce moramo bit vse aprilke,ne še obupat.