Dobro jutro čveke moje.
Ravno sem prejela plačilno listo iz firme in me je skoraj kap. Cel november sem bila na B in so mi obračunalni bolniško na podlagi plače, ki jo imam v pogodbi in ne tisto s katero sva se s šefico zmenile in sem jo imela skozi. Sedaj pa sem jezna ko
in razočarana. Razlike mi hodi za 85 evrov in to je za mene precej denarja, kajti plače nimam bajne. Sem komaj začetnica v službi in imam komaj 5 mesecev delovne dobe.....joj, sploh ne smem pomisliti kakšno porodniško bom imela
, pa še moj nima redne službe....te ku
finance me bojo enkrat še pokopale. Mislim, da bom naslednji teden šla v LJ do šefice in ji bom pokazala to bedno plačilno listo. Pa še nov avto sem si omislila ko sem začela v LJ delati...bi jim ga kr vrnala pa vzela nazaj mojega starega
..hja kaj češ, imam pa zato vredu avto, sam zato pa plačujem drago...o avtu več ne razmišljam 8 let, hudiča da ne.
Uf, spet morim, se opravičujem, sam zjutraj ko sem odprla pošto me je skor kap. Hvala bogu, da lahko računam na moja dva zlata starša, ki bi mi vedno pomagala, do sedaj ni bilo potrebno, sam ko bo pa otrok prišel bomo pa videli kako bomo sfolgali...bo že sam, da bo pikec zdrav, službo si bom pa tud že našla nekje v bližini Celja, ker sedaj LJ odpade.
Še enkrat hvala vsem za spodbudne besede glede Canesten tabletke. Ja sedaj me je izučilo, vse bom prebrala 3x predno vzamem kakšno stvar...to mi je bila šola. Pikec je vredu in konstantno brca in z vsako brciko sem bolj srečna in kr jokam od sreče. Je pa zanimivo kako otrok spremeni občutke. Jaz sem namreč vedno postavljaja faks in kariero na prvo mesto, o otrocih ni bilo ne duha ne sluha, da sta se že moja dva starša ustrašla kaj je z menoj. In vsem sem poznana po tem, da otrok ne bom imela vsaj tja do 30. leta. no potem spoznam svojega princa na belem konju
, se zaljubim
in kmalu po prvi obletnici najinega poznanstva oznaniva novico o moji
. Moje skor kap od šoka, da sem spremenila svojo teorijo. sedaj pa nepopisana sreča pri vseh. Cela sem raznežena in že sedaj sanjam kak bom cartala svojga pikeca...sej vem, da se mi že blede.
Sedaj pa res bluzim že..a ne?
Vsem
nosečakm želim uspešne preglede danes, jaz pa šibam v laško malo k mojim staršem.
Pozdravček vsem!