Lep pozdrav vsem in vsem čestitke za preglede,še od včeraj in seveda danes.
Pat74,čestitam za
,jaz sem imela pa najprej dva
,potem v tretje pa
.
Včeraj sem bila tako zanič,da nisem mogla nič,šla sem sesat po stanovanju in sem se narobe obrnila pa me je užgal spet ta moj išjas
,tako,da me še danes vse boli in komaj hodim,grem tako kot bi me kdo v tazadnjo nabasal,smešno,samo boli pa kot
.
Junona
,ker si doma,je vseeno boljše kot pa v bolnici,razumem pa ,da je grozno če te kaj boli sploh v nosečnosti,ker skoz cvikaš,da bo kaj narobe,saj bo bolje boš videla.
Detelja,ko sem tebe brala mi je šlo pa kar na jok,veš kako te razumem tudi jaz sem bila oziroma sem še na istem,pa so bili prazniki vsi so bili zbrani družinsko,samo jaz sama z otroci,ker je moj bil v službi,pa je bil vikend vsi so kam šli skupaj,le jaz sem bila sama zopet z otroci,pa v vrtcu,šoli,nastopi otrok,vedno sama,kot bi bila mati samohranilka,samo preveč otrok imam.Tudi otroci so vedno spraševali,zakaj oči ne more bit zraven in je vedno v službi.Sedaj je privatnik in seveda ni nič boljše,ker je pač treba služit,imava le veliko familijo in hišo katero je treba vzdrževat,prav sedaj zadnje leto jo širiva in obnavljava najino nadstropje.Tako se navadiš,danes mi je to rutina,pač ga ni zraven in vse opravim sama,so pa trenutki,ko mi je še vedno hudo,ko bi rada da bi bil z nami pa ga ni,no praznike si sedaj vzame frej in komaj čakamo božični čas,ko bo naš očka kar cel teden z nami,celo v toplice nas bo peljal za par dni.In ko bomo vse zrihtali in poštimali nam je obljubil,da bo vsaj vikende frej.
Detelja saj bo,se boš navadla,čeprav ti bo večkrat še hudo sploh ,ko bo prišla
.
Danes sem mislila peljat otroke na Miklavža v mesto,pa ne bo nič
,v takem vremenu pa res ne bom šla ven.