Pozdravljene!
Ni toliko časa za pisanje, ker imam pikico doma, je bolana, no danes prvi dan nima vročine. Sva bile pri zdravniku, dale vodo in niso ničesar ugotovili od česa bi bila vročina. Upam, da je nebo več.
Ja tudi mi smo naredili, bejbija na morju, na otoku PAG, točno vem kateri dan, ampak mi smo šli na ziher dneve, pa to ne velja saj bi morala čez 2 dni dobiti
, pa sem zanosila. Tak, da junona, nekaj pa imava skupnega haha. Sedaj imam tvoj msn naslov in takoj ko boš dosegljiva se slišva.
Jaz pa grem drugi teden kupit voziček, ker je ful znižan, drugo bom pa po novem letu začela kupovati(cotke, ležalnik, črpalko za mleko....)
Čestitke vsem za preglede im mf.
Zdaj imam pa jaz eno vprašanje za vse tiste, ki že imate
Naša Lara bo januarja stara 2 leti in sicer me zanima, če so vaši
imeli dude, kako ste jih odvadili. Jaz bi rada Laro odvadila od dude, ampak si ne predstavljam kako bo zaspala brez dude. Bomo morali menda začeti z odvajanjem v vrtecu. Jaz sem tako jezna na to dudo. Ko se je rodila jo 2 meseca ni imela, potem sem ji pa na silo stišala dudo v uste ker so bili taki krči, še danes mi je žal. Kdaj ste ve odvadile otroka od dude, če jo je sploh imel?