Evo še javljanje od mene....
Po treh dneh blazne vročine (okrog 38,5 in navzgor), kašljanja, zgage, bolečin v pljučih in groznih glavobolov, sem mislim da preživela najhujše... Vročina se je malo pomirila, ostalo pa se bo že...
9.12. smo imeli 3D UZ - šli smo na Ptuj, k dr. Lukmanu - in bil je svetoven - mali se je sicer vztrajno skrival in držal obe rokici pred obrazom in obe nogici skupaj, ampak je dr. uspel potrdit, da dobimo apila 100%
:) Daddy's pride.... Dr pa nikakor ni bil zadooljen, ker nama ni uspel posnet lepih slikic za spomin in naju je za 23. naročil še enkrat, pa je povedal, da je tisti UZ pa zastonj, oz. v sklopu prvega... Tako da vam slikice našega malega junaka pošljem takrat... Poleg je naredil še celotno MF, preveril in premeril vse organe, videli smo, da imamo celo zgornjo ustnico, dve ušesi in dve luknjici v nosku... Mali pa se je cel čas mrščil in grdo gledal, ker je ravno spal in smo ga zbudili...
Prav luškan je bil za pogledat...
No, naslednji pregled pri moji gin. imava 22.12., 3D na Ptuju 23.12., pričakujemo pa 100%
...
Tako da, če katera omahuje, ali bi šla na 3d UZ - midva bi vsekakor priporočila, kjub ceni (ki pa je iz kraja v kraj različna... Pri moji stalni ginekologinji ga delajo za 42 EUR! - in midva nisva šla le zato, ker nama ona dostikrat naredi kak posnetek že tako med pregledom in nama ne bi povedala nič novega, želela pa sva slišat še eno mnenje, če je z najinim
vse OK)... Nepopisen občutek je, ko tvoj mali odpre očke in pogleda točno v ekran in imaš feeling, da sta se prvič v življenju spoglegala in videla... Moj
je bil še cel večer čisto stopljen.... Včeraj pa mi je prinesel TAAAAK velik šopek belih vrtnic v zahvalo - ker bom taka dobra mamica in ker že zdaj lepo skrbim za najinega
... Vredno je, vam pravim...
LP