IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
Janci a si bla fejst šivana? js sicer nism bla nikol samo vse pravjo da fajn boli ja
upam da se ti čimprej zaceli
Nisem bila spet tolk šivana, dobila sem 6 zunanjih šivov, ampak me fuul bolijo.
Do sedaj sem imela že šivano glavo, roko in nogo, pa se nikoli ne spomnim, da bi tolk bolel.
Res je pa, da nogo imaš lahko ves čas na mir, rit pa na žalost ne, saj moraš hodit, se vsest (s Tomom se dojiva v polsedečem položaju) in kar je najhujše moram tudi na wc - grrrr.
Ampak danes je ravno en teden od poroda, tako da še par dni in bo bolje - vsaj upam tako.
Res bi šla rada mal ven, ko se bo vreme izboljšalo, ampak s tako ritjo ne bom prišla daleč.
Dojenje - nama je sedaj kar fino zalaufal, mleka imam za izvoz, vsak dan preoblečem par majic, kljub temu da ves čas uporabljam blazinice za dojenje. Dojim pa z nastavki, ker drugače mi moj Tom obe bradavici rani in potem ful boli in teče kri.
Edino kar imava občasno problem, je da ima občasno Tom pri dojenju ful joka, ker ga šravfa in je patronažna rekla, da je to normalno in da traja nekje 5 dni, ker mu je prebava v celoti začela delat.
Danes je Tomu odpadel popek (no tisti del viška popkovnice), tako da imamo za torek napovedano kopanje.