IZVIRNO SPOROČILO: stuhica
Špelka a ti si tud oktobrka... pa kej pr nas na oktobrkah čvekaš? Kdaj pa imaš rok z svojim špelinčkotom?
Sem ti hotla zs poslat, pa nekaj štrajka. JA sem oktoberka, PDP imam pa 23.10. Čvekam pri vas nič, ker vam ne morem sledit, nas je preveč, meni se pa tud ne da vsega brat (mam kronični lenoritis

). Sem pa na seznamu. Preberem vsakič vsaj zadnjo stran, sem ravno od tebe in komisije brala. A ti je ne podaljšajo a kako? Jest s tem nimam problemov, ker mi jo brez problemov podaljšujejo. Zaenkrat so mi jo do 30.6. ampak mi je moja g. ravno napisala dopis, da mi jo morajo nujno dat do konca.
A ste se danes kaj dobile? Jest bi ful prišla, ampak sem imela kontrolo v Lj. Vse super, zdrava kot riba.
tira mi2 sva tam na 23C ponavadi, pa že pri teh temp. težko diham. Bogi ste. A klime pa nimate?
Katera je pa sedaj na vrsti za v Rim? Da vemo navijat? DAnes so me klicali iz P, da morm še 1x prit na test za sladkorno, ker je bil ta včeraj pozitiven

. Jao še to. Upam, da so zamešal moje izvide s kako drugo

. Tak da v petek bom 4 ure strašila po P, če bo katera tam naj sporoči, da ji krajšam čakanje.
Pa kje ste gorenjke no? Moramo izkoristit še tele sončne dni. Pravijo, da bo za vikend zima.