writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del

clock-img

12.12.2008, 22:50

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

user posted image  

< Sporočilo je popravil RMRM -- 12.12.2008 22:55:55 >

clock-img

12.12.2008, 22:53

clock-img

Anonimen

Lušnouser posted image

Jaz pa še nisem šla spat, k čakam 24 uruser posted image

clock-img

12.12.2008, 22:55

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Vem, da sem gorenjka...ampak pri GH ne šparam namerno...

hi, hi, nič ne laži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, kaj bi pa potem meni rekli, ko sem štajerka, pa mali piti ne dajem user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

12.12.2008, 22:55

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Jaz tud še ne, jaz pa user posted image  čakam.

A je kaj posebnega na 24 ur.com, razen da je v Ratečah 1,5 m snega?user posted image

clock-img

12.12.2008, 22:56

clock-img

Anonimen

clock-img

12.12.2008, 22:56

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

A je kaj posebnega na 24 ur.com, razen da je v Ratečah 1,5 m snega?user posted image

Kaj ga je res ali kaj?

clock-img

12.12.2008, 22:58

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

noro a ne? Jaz sem ene 20 km stran, pa niti sledu o takih zametih. Še tisto kar je blo snega, je sedaj sama plundra, ker je skoz deževal.

Mi pa že dva dni iz strehe sneg leti in je takooooo grozen občutek, ker vedno mislim, da je pol strehe dol padluser posted image

clock-img

12.12.2008, 22:59

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kaj ga je res ali kaj?

res, brez heca. V Ratečah domačini ne pomnejo takih zametov. 1,5m snega, je bilo ob 19 ih na 24 ur

clock-img

12.12.2008, 23:00

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Ma, neverjetno, tu pri nas pa nič - malo med dežjem, to je pa tudi vse. Saj je kar romantično takole, pa za spomine in to, po drugi strani je pa vseeno narava in po svoje grozno.

clock-img

12.12.2008, 23:01

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

nya, a tvoj user posted image  je prav v tem smučarskem središču?

clock-img

12.12.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

ja

clock-img

12.12.2008, 23:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kleo, kakšne porcije pa imaš? Približno mi povej. Jaz ji zmeraj kar naredim, pa ostaja - recimo pol bučke, dva krompirja danes, pol banane, eno jabko... ampak nikoli vsega ne poje - oziroma pol banane danes je, krompirja pa tudi precej. Eh, saj počasi bo že... Samo kaj ko jo bolj druge stvari zanimajo kot papa - v kuhinji gor na stensko uro gleda, medtem ko ji nosim v usta...

vceraj,opoldne sadje-1banana,1velko jabolko,popoldan zelenjava-1krompir(velk)1,5bucke+30ml mleka
danes,      "               -1banana,1avokado,velka zlica skute,    "        -1/2brokolija,1/2cvetaca(to kupujem skupaj zapakirano,sta 2 taki mini glavici),2beby prepecenca+juhico,kr je ni prevrelo...
.....samo moja ne popije veliko mleka,ga zjutraj ccr.100-150ml,pozno popoldan ga ima z rizem...pa preden gr spat 100-150ml.

Za pit ji dam pa zelo velikokrat cez dan-al kompot(jabolko samo ali z suhim slivam,marelicam),jabolcni sok(kupljeni)razredcen z vodo,samo vodo,tudi caj,a ga ne mara prevec in ker hocm da pije,ji ga pac zamenjam z necim kar je njej vsec.Res morajo popit veliko tekocine,pol ful lazje kakajo.Moja se je danes 4x,samo je ze skos sracka.
Me zeza nekaj kompjutor,spuscacrke,semi ne ljubi popravjatuser posted image

Aja slikice...lustkana pikecuser posted image ,mi je najbolj vsec zadnja slikica,mogoce,ker me na mojo spominja.Drgac sem pa jaz tudi tako navdusena nad mojo,mi gre kar na jok(od srece seveda),ko jo gledam...moja lubicauser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:04

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

nya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej varno k vama vrne.

clock-img

12.12.2008, 23:06

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo, vidim da ti tudi dopoldne daš sadje, popoldne pa zelenjavo. Je že Didlina tko napisala če se ne motim. A zaradi prebave, napenjanja?
Ker men je pa ravno danes moja mami rekla, da sem mu prepozno dala zelenjavno kašo(ob 15.00)user posted image user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:08

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Aja slikice...lustkana pikecuser posted image ,mi je najbolj vsec zadnja slikica,mogoce,ker me na mojo spominja.Drgac sem pa jaz tudi tako navdusena nad mojo,mi gre kar na jok(od srece seveda),ko jo gledam...moja lubicauser posted image user posted image user posted image

Kleo, u, to pa so prave porcije. Midve sva res šele na uvajanju... ampak jo vedno hranim, dokler hoče, potem pa noče več ust odpret.

A veš, da sem jaz prej tudi malo zajokala, ko sem jo uspavala, ji nocoj dolgo ni šlo, pa sva na francoski skup ležale in sem ji nekaj govorila po tihem in sem potem pomislila, kako bo hitro velika, pa se ne bova več tako stiskale in kako me za prste drži... Potem sem pa tu na RR napisala, da bi kar 7 otrok imela user posted image - tako da bi do penzije imela dojenčka pri hiši user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:09

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

nya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej varno k vama vrne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:10

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

kleo, vidim da ti tudi dopoldne daš sadje, popoldne pa zelenjavo. Je že Didlina tko napisala če se ne motim. A zaradi prebave, napenjanja?
Ker men je pa ravno danes moja mami rekla, da sem mu prepozno dala zelenjavno kašo(ob 15.00)user posted image user posted image

jaz tudi tako počnem - menda se sadje težje prebavi kot zelenjava...

clock-img

12.12.2008, 23:10

clock-img

Anonimen

Moja dopoldan ni tolk lacna,pa ce ji dam zelenjavo ne poje toliko,sadje ji pa itak pase vedno.Pa tudi sadje je bolj zdravo v dop.urah...

clock-img

12.12.2008, 23:11

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

vauuu, hudo! upam, da se bodo razmere izboljšale.
ampak zgleda da ga dolenjci kljub temu žurajo!

a sem prav razumela, je Luka rekel MAMA? user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

vauuu, hudo! upam, da se bodo razmere izboljšale.
ampak zgleda da ga dolenjci kljub temu žurajo!

a sem prav razumela, je Luka rekel MAMA? user posted image  user posted image  user posted image

tisto niso naši - so v drugem hotelu

Čigav Luka?? Kdaj??

clock-img

12.12.2008, 23:15

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam user posted image .

clock-img

12.12.2008, 23:17

clock-img

Anonimen

sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:17

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Čigav Luka?? Kdaj??

sem prej ful nahitro preletela, pa sem narobe razumela.
veš, ko si na prejšnji strani v enem postu napisala samo mama. ampak mislim, da se je nanašalo na kmetijo user posted image .

clock-img

12.12.2008, 23:18

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa jaz tud moji Sari razlagala, kako je ena mamica na RR pridna in uspešna............user posted image user posted image user posted image . Me je z odprtimi usti poslušala.user posted image

clock-img

12.12.2008, 23:23

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

nya, kdaj pa naj bi se tvoj user posted image  vrnil s smučanja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem