Kleo, tale je pa res hud.
Anaj, hvala za nasvet glede suhega sadja. Jaz bom to začela prakticirati čez kak teden ali dva, zdajle mamo najprej jabolko, hruško in banano ta teden.
Tina, neki ti je že Didlina povedala, spomnim se:
- rdeča volna - P pokaže klobček volne in ji potem pade na tla.
naj bi spremljala padec oz. preveri, če obvlada globino. Sabina mi je skoraj z mize padla, tolk se je nagnila proti tlem.
- potem da pred njo koščke suhega sadja, čisto majhne, če zna prijeti in pa preverja razdaljo - če da bolj daleč, naj bi
samo opazovala, blizu pa prijela.
- s čisto nežno ropotuljico narahlo poropota za ušeski (z leve ali desne strani zadaj), če sledi zvoku. Sabina je to opravila polovično - obrnila se je, če si ni ravno pleničke spod ritke tlačila v usta.
Potem pa še preveri prsni koš (kako pase kravice), srček, pregleda luliko. Povprašala je, če se obrača, če že kaj 'govori' - zlogi, ali se igra z nogicami in kako se prehranjujeva. Opozorila me je, da naj raje še mal dlje počakam z rumenjakom, ker je prebrala eno študijo, da je precejšnja povezanost med zgodnjim uvajanjem rumenjaka in alergijo na pršice. Kar do enega leta naj ne bi rumenjaka. Pa rekla mi je, naj kar začnemo z meskom, tudi z govedino. Sem jo namreč vprašala, če lahko govedino, ker smo ravno danes kupili meso mlade krave od kmeta, ki ga poznamo in je bio. Pa bo tudi Sabinči kak zrezek omlatla.
Najprej pa seveda pišček, puranček in teletina, tako da se zna zgodit, da bo prej zmanjkalo.