ja anamor,moj tud joka na začetku ko mu dam HN25,pa pol vseeno nekako poje.se pa pozna razlika,ker prej je am pojedu v 5 minutah,to pa je 20 minut vsak obrok.Je pa zadnje dni tko vidno hiperaktiven postal
,Tko da on bolan
,kje pa
,no HB,pogruntal je puzanje po hrbtu,včeraj sma se obračala jaz njega na trebuh on hop nazaj na hrbet in to sam!!!!
Tko enih 10x pol se je pa tolk utrudil.Na puzlih na tleh se obrača kot ura ima nek hecen sistem obračanja,noge v zrak in zaokroži in se obrne,da bi se pa sam na trebuh ni šanc,sedi že samostojno,no en dan je,pol drugi spet ni,kokr se mu ljubi,ga nič ne forsiramo in posedamo,skratka je kljub bolezni hitro napredoval v zadnjem tednu
Ritka je tud bolje,potem ni več kakal,joj menda bo ja no.Jutri bomo še na flaški na hn5,pa linex je en danes dobil,in prašek za dehidracijo,spije mi 3 dcl.Joj no upam da bo zdej.Anamor jst nisem dobila teh zadev od dr.jst sem kr sama šla v lekarno in nakupila celga hudiča,v bolnici mi je itak reku dr.da driske itak ne zdravijo za infuzijo pa še ni mali
,nevem zakaj bi pol moral v bolnico it.Je bilo pa zelo hudo no,srce parajoče,ko mu nisem mogla pomagat.