writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del

clock-img

14.01.2009, 20:43

clock-img

Anonimen

bejbe mene tko levo zapestje boli, da je za popiz....

sem si namazala z - ma kaj je že una mažauser posted image , pa trak za tenis sm si dala gor

clock-img

14.01.2009, 20:43

clock-img

Anonimen

oooouuuujeeeeeee,ze drugic danesuser posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

bejbe mene tko levo zapestje boli, da je za popiz....

sem si namazala z - ma kaj je že una mažauser posted image , pa trak za tenis sm si dala gor

Jaz si ga mazem s tigrovo,ker me ravn tko vcasih prav sv...boli,pa tut levo.

clock-img

14.01.2009, 20:44

clock-img

Anonimen

za malo kleo za malo ouujeeeeeeeeeaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:45

clock-img

Anonimen

a pol bo junija rodila??

clock-img

14.01.2009, 20:46

clock-img

Anonimen

jst bom dans ful naklofala za cel mesec naprejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:47

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ej......bejbike......klofate, klofate?????

sem mal poniknila user posted image ....ura je bila 20.00...zimski čas...saj veste....user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:49

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Lumpe... zdaj ste pa začele user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:49

clock-img

Anonimen

kaj je zdej to - bom mela samogovore al kaj??

clock-img

14.01.2009, 20:50

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: nya

kaj je zdej to - bom mela samogovore al kaj??

nak

clock-img

14.01.2009, 20:50

clock-img

Anonimen

jeeejjj samsa user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:51

clock-img

Anonimen

annnna, lunca14, slovenka - tele 3 vidim zgoraj

clock-img

14.01.2009, 20:51

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

net nekaj počasi dela... al pa je pri nas taka kamena linija user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:54

clock-img

alea01

pencil-img

2902

in drage moje......luliji kaj rastejo????? Izabela sprašuje...user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:55

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, peti del user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

še 158

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

no no no alea01 user posted image user posted image user posted image user posted image

Izabelo mora samo Lukijev luli zanimat user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

in drage moje......luliji kaj rastejo????? Izabela sprašuje...user posted image user posted image user posted image

če našmu tko raste k noga, lahko rečem, da ja

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

no ne vam...bejbijem, tisti ki imajouser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:56

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

slovenka- lepe slikice iz krsta..... Mi smo pa kar neki tja v tri dni slikali in nič načrtnega...tako da uradnih slik nimamo nobenih iz krstauser posted image

Alea, saj mi tudi ne. Čist nič, samo te od daleč v cerkvi, pa eno skupinsko, ki je kar ok, samo se Sofija slabo vidi. Imamo posnetke, pa upam, da bi se dalo kaj iz njih naredit v fotke, ker posnetki se bolj redko gledajo... Bi morali imeti kake od blizu, ko jo župnik poliva ali kaj takega. Ampak razumem svaka, da če je takrat snemal, da ni mogel zraven še fotografirat. Slabo sva to splanirala user posted image Bo naslednjič boljše user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

clock-img

Anonimen

no ne vam...bejbijem, tisti ki imajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

rastejo, rastejo, sam mi tko nismo v špiluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bi blo kakega pretepa med user posted image

Naš se je kar dobro ujel z Anjo in Emo, se mormo še kdaj dobit user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

lukijevega je že videla *Mojca*........ pravi ,da bi še kakšnega...tako za primerjavo...je le dvojčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

slovenka- lepe slikice iz krsta..... Mi smo pa kar neki tja v tri dni slikali in nič načrtnega...tako da uradnih slik nimamo nobenih iz krstauser posted image

Alea, saj mi tudi ne. Čist nič, samo te od daleč v cerkvi, pa eno skupinsko, ki je kar ok, samo se Sofija slabo vidi. Imamo posnetke, pa upam, da bi se dalo kaj iz njih naredit v fotke, ker posnetki se bolj redko gledajo... Bi morali imeti kake od blizu, ko jo župnik poliva ali kaj takega. Ampak razumem svaka, da če je takrat snemal, da ni mogel zraven še fotografirat. Slabo sva to splanirala user posted image Bo naslednjič boljše user posted image user posted image user posted image

slovenka - a ti slabo bereš tale forum? k sm ti napisala, da se daAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 20:58

clock-img

Anonimen

sam trenutno nimam nobenega od teh dveh programov - adobe premiere in studio9 - naloženih, pa ne morm pogledat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem