writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del

clock-img

04.12.2008, 08:43

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Še to. Danes zjutraj me je klicala zdravnica iz Lj in 15. 12. dobimo črpalko in nato sledi 3 dni izobraževanja v Lj! Juuupiiiii.
semm ful vesela, ker je jok ob vsakem dajanju insulina, me je pa tudi malce strah,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 08:48

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

če bi bla ninny tu, bi morala ooooouuujjjjjeeeeeaaaaaaaa RMRM user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 08:55

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Saj res, oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:01

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Midva z Maksom danes 2 dan uvajava GH. Tako sva opoldan imla korenjček zvečer pa gres.
No korenjček mu za enkrat ne gre njbolj v slast. Tiste dve do tri žličke je pa le pospravil. Gres zvečer je pa druga pesem, to je pa kr goltal. No za začetek sem kr zadovoljna. Počasi pa bo...

Gres??? Meni je včeraj pediatrinja rekla, da gresa ne sme pred 8. mesecem????

Sej nism mislila gres, kot gres ampak eno kašico iz riža in koruze...... ma zgleda k gres.

clock-img

04.12.2008, 09:08

clock-img

Anonimen

AS-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta..sem šele zdaj skužila da je bil operiranuser posted image user posted image
in jeeeeeeeej za črpalkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..no HB zdej veš vsaj datum,k so ti govorili da bo še letos,potem pa ne duha ne sluha...sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image ,nikar se ne boj,si ena najpogumnejših mamic,kar jih poznamuser posted image user posted image ...sej veš strah ima velike oči...vse bo vredu..se čujema..papa

clock-img

04.12.2008, 09:09

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Babike, jaz vas zapuščam... Mam danes neke čudne in težke opravke...

Lepo se imejte, se zvečer beremo in tipkamo user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

No, mi še vedno nočemo mleka pit. Dopoldne se je Lukas kar kregal nekaj, pa ni hotel po flaši pit, pol mu pa okrog poldne dam banano, pa tako veselje, da je kaj. Mislim, jaz mu tud približno ne morem dat samo dve žlički, on zmaše celo banano, pol je pa tako vesel, kar vriska, se smeje, pa bohvar da je mami prepočasna, takrat pa dretje na ves glas .

Ali ima katera kakšno idejo, kako naj ga prelisičim, da bo spet mleko pil?

Meni kakšen dan štrajka,pa ji dam kakšno žličko kakšne kašice noter,potem pa pijeuser posted image

clock-img

04.12.2008, 09:48

clock-img

Anonimen

Mi smo pa danes imeli maratonsko spanje. Od 18.00 do 07.00, pa zjutraj smo pojedli 180 ml po steklenički, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

As za črpalkouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

če bi bla ninny tu, bi morala ooooouuujjjjjeeeeeaaaaaaaa RMRM user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

Evo, sem prebrala za nazaj čvekiceuser posted image

kleo-dober danuser posted image

Mi smo danes spali do pol 6,potem je jedla in spala do 9 in ko je vstala ni hotela flaše, sem ji dala žličko bananine kašice noter in je vse pojedla. Danes ji imam namen dati sadje dopoldne tisto,kar sva že poskusile ji bom vse skupaj dala.

clock-img

04.12.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

monologov pa ne maram, tako da gremuser posted image

clock-img

04.12.2008, 09:53

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Hoj,

a ste že vse na poti v Supernovo??

clock-img

04.12.2008, 09:58

clock-img

Anonimen

Dobro jutrouser posted image

Ninny,hvala enakouser posted image .Kaksno bananino kasico....a to svezo al iz skatlje?
Pri nas smo spali do 9ih,je bila pridna,samo zjutraj spet pokakana.Me prav zanima kdaj se....
ASuser posted image user posted image za pumpico
RMRM,prav ti je,kaj si sla pa spat in niti poslovila se nisiuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:59

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Hoj,

a ste že vse na poti v Supernovo??

Jaka spi lepotni spanec, ko se zbudi bova po šla počas

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

04.12.2008, 10:22

clock-img

Anonimen

Ninny,hvala enako .Kaksno bananino kasico....a to svezo al iz skatlje?

eno imam doma tako, da sem ji dala kar iz škatle

Sem ravno jaz pojedla zajtrk-sadje in je Ema  zraven tako jamrala pa mahala z rokami, da sem ji dala pol banane in je vse pojedla.

clock-img

04.12.2008, 10:23

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Dobro jutro! No, mi smo uspešno prespali našo telovadbo (pa sej ne, da ni pasal user posted image ), zdej me je pa ravno ena prijatejlica, ki živi v Rovinju, klicala, da je danes v LJ in se dobiva v Supernovi. Tko da čveke, vas pridem samo pozdravit - sori user posted image

Žiga je car!

clock-img

04.12.2008, 10:26

clock-img

Anonimen

Saj sem jo jaz tudi imela,nocno od Hipp,samo je vsebovala  nadaljevalno mlekouser posted image .

clock-img

04.12.2008, 10:35

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

ojla, jaz sem že zbujena user posted image Sem se najprej sinoči stisnila k mojima dvema, potem pa je beba brcala, pa sem jo ob 1.45 prestavla v zibko. Potem sva spali do 5.40 in jedli, potem pa ko je ati šel v službo, je prišla v vlko postlo in sva spali do 9.30 - ko me je klicala ena zaradi ankete in naju zbudila user posted image Pupika je pa pridna, samo kakec jo sedaj muči, ko ima GH in tako tišči user posted image

Tina, sem pa potem mislila, kako si fajn za tvojega rekla, da je superman user posted image Moj je pa bil samo enkrat na začetku obrit, ko sem ga prosla, pa sva potem s sestro obe glasovali, da mu bolj paše brada - čeprav naša mami ima pa rada obrite dede user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

04.12.2008, 10:44

clock-img

Anonimen

Oj Slovenka,res si zgodnja.user posted image
Mi lahko ena pove kako se po nemsko rece prosena kasa.

clock-img

04.12.2008, 11:03

clock-img

HEI

pencil-img

129

Kleo prosena kaša je Hirsebrei... mislim da je...

slovenka mene tut firbec matra kakšen je tale tvoj user posted image

lublančanke in okolišanke pa uživajte na čveku user posted image

clock-img

04.12.2008, 11:12

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Evo...mate vabilo za eno slikco...da vidite, zakaj mam supermana!user posted image

Na žalost sem sam to shranila...ostale sem le kopirala (mi je prepozno kliknilo, da lohk vse shranim kot jpg.user posted image

clock-img

04.12.2008, 11:15

clock-img

Anonimen

Heiuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 11:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Evo...mate vabilo za eno slikco...da vidite, zakaj mam supermana!user posted image

Na žalost sem sam to shranila...ostale sem le kopirala (mi je prepozno kliknilo, da lohk vse shranim kot jpg.user posted image

Pogledalauser posted image .Pazi da ti ne odletiuser posted image

clock-img

04.12.2008, 11:32

clock-img

Anonimen

Tina ta pravega supermana imaš domauser posted image

clock-img

04.12.2008, 11:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Saj sem jo jaz tudi imela,nocno od Hipp,samo je vsebovala  nadaljevalno mlekouser posted image .

jaz jo imam od Milupe, za mleko pa nisem gledalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem