Dan!
Danes in jutri imam pa mozeka doma, tavelik je sel pa na dvodnevni oddih k tasci in tastu
. Jaz se namrec rabim malo spocit in naspat, ker takole ne gre vec
.
IZVIRNO SPOROČILO: caligula
Na zalost ni nic drugace po kopanju. Pri nas je vzrok za nespanje napenjanje in cvicenje
poskusi z kumininim sirupom. Mi2 enega zmaževa v petih dneh ampak pomaga da se ne napenja tolk, ampak se trikrat napne pa prdka ali kakne in potem se nasmeje in je ok, črevesne poti clean
ga pridno uporabljamo in si niti ne upam predstavljati kako bi bilo, ce ga nebi
krst - verjetno aprila... no, se prej se moramo pa pi zupniku malo pozanimati, kdaj sploh ima krste

.
stolcek za hranjenje - mi imamo Slex-a (Brevi) in ga ne menjam za nic na svetu. Je malo drazji ampak vsekakor vreden svojega denarja

. Izgleda pa takole
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/brevi-jedilni-stol-slex/21003830032052565 nakloni pri stolcku -. pridejo v postev edino v primeru, da ti otrocek v stolcku zaspi in ga samo spustis nazaj. Ja, nekaterim uspe zaspat tudi na zlici, ne samo na joski

. Jaz ne vidim neke dodane vrednosti teh naklonov

. Ko enkrat sedi, sedi pokonci, dokler pa ne sedi, ga pa itak ne smes dati notri.
taly, nas se nic ne poti... je bolj mrzle sorte in ima bolj kot ne vedno mrzle rokice. Ti pa pazi na svojega, da se ne pregreje!
katja - Ne kupuj cele skatle mlekca, ampak raje vzemi male vreckice, ki so za pripravo 200ml mleka. No, Aptamil vem da je v taksnih pripravnih vreckah, za druge znamke pa ne vem.
Zdej pa sibam nekaj pojesti...