No, ob treh mi je Nejko zaspal na joski in sem ga (v strahu, da se zbudi, ker je tako lepo panckal) samo odlozila na kavc zraven sebe. In ne boste verjele... se vedno spi... sicer ga v spanju "cufa", ampak se zacuda nic ne zbudi. Zgleda je res tako zmatran od vsega tega, ker se je po moje v zadnjem mesecu samo 3x zgodilo, da je spal dve urici v kosu (drugace mu, ce je sreca, uspe spati cele pol urice skupaj). Upam, da se bo vsaj malo naspal in bo potem kaksno urico brez joka.
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
mojsonček - se mi res smili tvoj Nejček in seveda tudi ti
Naj čimprej mine tole, ker res ni normalno. Bi pa jaz na tvojem mestu odšla k P, ker se ubožec tako matra, saj ni čudno, da počasi napreduje, če nič ne spi in ga samo napenja in črviči. Hmmm, a mu daješ bio gaia kapljice? Verjetno si probala že 1000 in 1 stvar, pa še kar ni bolje.
Tudi BioGaia kapljice mu dajem
Ja, odkar dodajam tudi tezje kaka, sicer se vedno 1x na dan, ampak se pa ful matra. Sem sla danes iskat drugo mleko, pa se po janez za cajcka. Ce cez vikend ne bo bolje, bom pa v ponedeljek poklicala P, pa naj ona pove kako in kaj naprej. Ker tole je pa res groza... se tudi jaz ze sprasujem, ce je kaj narobe ali pa ima samo tako obcutljivo crevesje, ki se mora se prilagoditi in rabi svoj cas.
Kolikor sem uspela prebrati za nazaj, vidim, da ima kar nekaj nasih piscanckov tezave z zaprtjem in kakanjem.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 5.2.2009 16:46:09 >