zaletavanje ob dojenju- moj se zaletava na desni strani, obvezno vsakič
pa do sedaj še nisem neke panike delala, pač ga dvignem da se skašlja in nadaljujeva.
dopust- Najbrž Krk in PAG
hofer termometer- baje en k...
, tko so rekle tiste, ki so ga kupile v prejšnjih akcijah, lahko pa da ni ista kvaliteta. Jaz imam od Brauna (pa made in Germany ne pa china, taivan, bangladesh,itd)
rojstni dan- 12.05.
čajčki- uporabljamo hippove instant, zaenkrat na flaško aventovo. Imam pa komarčka za zvečer za pomiritev ene 20ml pred spanjem, ter za prebavo čez dan ene 70ml spije čez cel dan. Sem mu pa večkrat ko je bil tečen, dala po žlički da se je utrudil in prav lepo prime žličko in pobere čisto vse iz nje.
Kapljice D3 mu itak že odkar jih ima dajem po žlički.
temence- jih nismo zasledili toliko, a bi bili potrebni kakšni posebni ukrepi, pri vsakem kopanju po kopanju mu zbrišem glavo s pleničko nato z brisačko,ga počešem narahlo in namažem z johnsonovim oljem od kamilice. in nima temenc. samo en dan jih je ime kakšen mesec nazaj pa sem ga dodobra sčesala in od takrat je mir.
TT flaška- danes kupila nove cuclje, št 3, za 6m+ ker rabim večji pretok. Luknjica pa mora biti zgoraj kar je logično, če je spodaj, ne more zrak prehajat.
plenice sevila iz lidla za 1€-zanič! takoj prva premočila tolikooo kot da se je plaz vsul!
gosta hrana- a jim že kaj ponudite? moja mami mu kr pogosto ponudi za "polizat" košček črnega kruha. pa mu ga položi v usta, počaka kakšne pol min in mu vzame vn
, pa danes je polizal keks.
kompot in juhca sta mu že standard, in nima nobenih problemov po zaužitju. res pa , da mu damo samo za poskusit ne za obrok.
vetrovne kapljice koroških lekarn SO ZAKON, hvala vebo!
odpadanje las...mojmu odzadaj ker non stop vrši ko je v ležalniku na hrbtu, ampak mu že rastejo nazaj
duda... jaz jo imam že privezano ker drugače bi preveč počeppov na dan naredila.
ležalnik...obvezno zvezan notr, ker rabi točno 15sec da mi pade vn, levo desno obrat pa je že rit na mizi.
ropotulje...drži že z obema rokama, kupila sem mu grizalo ker mislim, a bodo kmalu zobki zunaj, spredaj je že čutiti male zatrdline.
kašice ali doma narejena hrana? jaz sem za domače