Pozdravljene...
Sem včeraj fullllllllll velik napisala in sem pozabla si hranit, pa mi je zbrisalo......
...no sedaj je Leila pri moji mami in upam, da bi bo uspelo spet kaj skupaj spravit....
varčevanje....mi2 sva ji odprla račun skb papi.....vendar je bilo na začetku tako slabo z denarjem, da sva si morala od nje sposoditi...in sedaj, ko bova bolj pri denarju , ji bova vrnila....
sva si napisala koliko sva si sposodla....
je pa zanimivo slišati, da si denar sposojava od svoje novorojenke....
Smo pa v porodnišnici tudi dobili, če bi na NOVO KBM nakazovala vsaki mesec ji 20 €, bi dobila nakazano od njih še dodatnih 60 €....bon sicer velja eno leto, tako da se bova mogoče odločila za to varijanto...
slike v albumih....jaz ji še sedaj ne znam naložiti...mi vedno piše, da nekega programa nimam...
jih imam pa na netlogu..tako, če katero zanima , me lahko doda....vzdevek imam klavdija_leila .....
slike vaših malčkov pa so vse zellooooooooooo zelllllllllooooooooo....lepe....
Andromeda ... upam, da se čimprej pozdravita tvoj mož in Dario....
...
cviljenje....naša nekaj časa čeblja in če ji nazaj odgovarjaš je O.K., če pa se nekaj časa delaš, da je ne poslušaš, pa prične cviliti...pa tudi, ko se igra včasih....
vozičkanje....mi2 sva bili danes zjutraj v trgovini z vozičkom in k župniku sva šli se zmeniti za krst..pa se nazaj ni hotela več peljati z vozekom in jo je morala moja mami nesti....
razvajenka mala...
drugače pa greva navadno na sprehod do trgovine, ali pa gremo z avtom do
mame in gremo potem pri njih z vozičkom do igrišča....
poporodna depresija ...pri nas je na srečo ni bilo....
jajček v avtu....imava fiksiranega na zadnjemu sedežu....saj sama ati in mala nikoli ne gresta na potem...mora biti vedno in povsod prisotna tudi mami
...no pri meni pa je še izpit za naredit, tako da tudi midve ne moreva iti same nikamor...razen z vozičkom....
pomar*ANČA*....pri nas tudi Leila ni zadihala, ko se je rodila...vendar menim, da zaradi tega ne bi bilo kaj narobe....
dokler nisi ti napisala, sploh nisem pomislila, da bi lahko zaradi tega šla v razvojno....???
večji pajacki....mi imamo še nekaj zaloge, vendar menim, da bodo kmalu pošle....bomo drugi mesec zagotovo morali spet malce na lov za bodiji in pajaci....
komaj čakam....
duda....je zanimivo, kako ati & mami pobirata dudo po tleh in jo hitita spirati....
mleko...mi smo imeli najprej samo dojenje...in potem sem bila žalostna, ker mi je pričelo primanjkovati mleka
..pa sva za dodatek dale alpsko mleko....no, ker sva morale vmes k dežurni zdravnici, mi je rekla, naj ji dodajam aptimil...vendar sem zamenjala raje z domačim mlekom in sedaj je dokaj dobro...bom pa še vedno sitnarila naj jo pošlje na pregled...
zdravniki in pregled...2-krat sva potrebovali zdravnika in 2-krat ga ni bilo....
..ena zdravnica je ni hotela pregledati in mi je rekla na petek(Leilin zdravnik ni delal), da bo pa že počakala do ponedeljka...saj ko je bila samo dojena, je kakala na 8 ali pa na 5 dni...imela je mehko blato in je zelloo jokala zraven...no , ko sem ji morala dodati mleko, pa je blato bilo nekoliko trše in je (še vedno kar zelo mehko)tako jokala, da sem se še jaz, ker blato ni in ni hotelo ven....nekajkrat je skoraj zalepnila zraven, 2-krat pa je celo bruhala od joka....
no sedaj sva na domačem mleku in je nekoliko bolje, še vedno joče zraven, vendar ni tako hudo, kot je bilo prej...ji je rekla dežurna, da je to zaradi stisnjene mišice in ker je nagnjena k zaprtju....
me je prav strah kaj bo ,ko bo res trdo blato....
vprašanje ....ali imajo vsi
pregled kolk, pri treh mesecih?...tudi, če je bilo pri rojstvu vse O.K.?
stajica....mi je najbrž ne bomo imeli...je pa vse odvisno od atija, ker enkrat nekaj ne bi imel, potem pa kaj lepega vidi in ji kar kupi....
pust....smo hoteli , da bi bila letos pikapolonica
...pa smo zadnje trenutke šli v BC po slinček in kapico...je bil pa že čisto izropan BC...tako, da sta bili na razpolago samo še žabica in osa....pa še od tega je bila komaj ena osa....
potem pa smo rekli, da bomo pust raje prestavili na drugo leto....
uvajanje goste hrane....bom še nekaj časa počakala....drugače je pa že na dudi poskusila vodo od kompota,...pa atiju je sladkor iz keksov polizala....pa malce smetane sem ji dala na žlički za poskusit...
je patronažna rekla, da lahko....
cepljenje....ga imava naslednji teden...upam, da bo šel ati zraven, ker bo mene bolj bolelo kot tamalo....
voziček....naš voziček je super...in ga bomo imeli tudi za poleti...HB , da mi ne bo treba drugega kupovati, ker je ta tako nastavljiv....
slinjenje....ko jo nosiš na trebuhu, je ravno tako, kot bi roko pod pipo držal.....
rokice v usta....če bi ji mami dovolila, bi jih vedno imela samo v ustih....včasih še dude noče, da bi le rokice lahko imela...ali pa kakšno ropotuljico ali igračo...če pa mene stiska za roko in se delam , da nisem pozorna bo takoj izkoristila priložnost, da si bo mojo roko poskusila vtakniti v usta...
hvala vsem za čestitke za roj.dan....
TINKA05 VSEEEEEE NAJBOLJŠEEEE
z malce zamude...
spanje...redkokdaj sse zbudi med 22.00-23.00, ko gre spat in 7.00-8.00 zjutraj, ko se zbudi....
je zello pridna....če pa se zbudi se pa okrog 5.00ali 6.00
grem jest....
se še kasneje kaj oglasim....