Dopoldne smo šli v Baby center pogledat za kak marela voziček in avtosedež, pa je bila ful gužva, prodajalkam se pa ni dalo delat, zato smo šli praznih rok domov. Kako ne maram teh centrov, samo kaj, ko je vse na kupu user posted image
Jaz sem bila pa včeraj popoldne v BC v BTCju. Ja ful guzva. Sem mogla na dvigalo kar nekaj časa čakat, da sem prisla v spodnje nadstropje. Sem pa dobila, palerino za športni del vozicka, pa dve igrački za v vozicek obesit. Je bilo pa spodaj vse razturano, vozicki povsod (novi), očitno prodajalke niso imele časa pospravljat.
Drugače smo bile pa v petek s Pomar*ančo* in jado na kavi. Pa celo vsi trije naši fantje so bili budni. Včeraj je bil pa moj odsoten in sva šla z Nacetom najprej v center Lj. Malo po tržnici, pa malo ob Ljubljanci. Pa na kavico na sonček (kako toplo greje). Pa tolk vozickov. Potem pa k mamic in atiju na kosilo, in še en giro po BTCju. Sem mogla it v Mullerja, pa BC,... Sem nazaj rinila tako natovorjen vozicek :) hehe Je bila pa tudi v BTCju ful guzva vceraj

Sem malo gledala zase sportne zgornje dele, pa nisem vidla nič pametnega, razen enga za 55 eur. Pa se mi zdi mal velik. Bom mogla it se mal pogledat.Puloverjev, k jih imam dost, pa zdej ne nosim, ker je zaradi dojenja jopca veliko bolj prakticna. Ja bo treba še it v soping.
Punce kje pogledam kdaj je poceni in kdaj drag
elektricni tok? Ali je to splošno znano za vse enako? Ker v Lj. smo imela stevc, pa vem da je bila 1 ali 2. Pa si vedel. Tukaj v hisi pa ne vem kje pogledat....
Zdaj bomo sli pa na en doooolg sprehod, popoldne dobimo pa obiske....
Uživajte punce!
K