[
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally
Ej tally od kod ideja za nick????
A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane.
Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije
Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo.
Barbaw, Hijenca, a vidve bosta šli? Kako, jaz bi se morala , če bi šla k nekomu uštulit, da bo ati mel avto doma...nikol ne veš, pa samo enga mava, in ker bo taja verjetno mogla bit v varstvu, da bo še on kam zviznil...
Datum in čas imaš pravi, Kitajsko mesto v Lj.
Jaz grem s svojim avtom, Hijenca je rekla da gre z menoj.
A če bi se jaz tud odločal, pa če mi bo šlo skozi, maš ti mogoče še prostor za mojo rit?

Mava en avto, pa itak se sama ne bi peljala
A se moram komu prijavit?
Čmrlika - luštne fotke, ko ati sesa s Tajo v kengurujčku
Ja meni so tudi med najljubšimi, čeprav je to blo prejšnjo nedeljo ko je mela ful vročino, in je skoz jokcala, pa je ni šlo umirit ...

to sesanje pa je bil zadetek v polno , je bla eno uro mirna ko bubica pa vročina je tud padla

Posnetki na kameri so šele dobri...je vsak kotiček spremljala kam gre sesalec pa gundrala zraven, kot da je atiju pravla kje je prah
Hijenca -

za Videka! p Kaj je zdaj to, zakaj se to že ne pozdravi?

- za vse pridne jedce danes...Moja Taja ga tud pridno papa danes...vsekar pride do ust ji tekne, vključno z igračkami, pa knjigo trenutno
Ko bi še spat začeli vsi
tako kot so se zdaj papat navadli, ha? Bi mele extra žurko mamice.