writing-img

Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - KMETIJA??

clock-img

28.11.2008, 10:00

clock-img

Bambincy

pencil-img

166

A morda kdo ve kdo je zmagovalec današnjega dvoboja na kmetiji?

clock-img

28.11.2008, 10:05

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

se šušlja, da Sergej

clock-img

28.11.2008, 10:17

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

upam da res ker  tistega idiota(Gorčija) nemorem več niti poslušati

clock-img

28.11.2008, 10:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 10:54

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Ja, res je U.F.O. user posted image

clock-img

28.11.2008, 10:58

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

uf sem misnla da gre sam men na živceuser posted image

clock-img

28.11.2008, 11:02

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jest tud ne morem poslušat tega njegovga blebetanja,...skos sebe poveličuje k da je bog i batina,...

clock-img

28.11.2008, 11:20

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

a potem je konec tega sruser posted image od kmetije?

Da bo ugly beti eno uro prej?

Pa še nekaj me zanima, a kdo sploh gleda tisto slov. nadaljevanko ki je ob ponedeljkih?

clock-img

28.11.2008, 11:35

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

a potem je konec tega sruser posted image od kmetije?

Da bo ugly beti eno uro prej?

Pa še nekaj me zanima, a kdo sploh gleda tisto slov. nadaljevanko ki je ob ponedeljkih?

upam,da bo konc,ker je to največja beda...

ne,ne gledam slo nadaljevanke

clock-img

28.11.2008, 12:06

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Naj že enkrat ta idiot Gorči izpade ker je res ****njen ko strelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 12:58

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
zakaj pa gorčija ne marate user posted image user posted image , pri nas pa za njega navijamouser posted image , ker je faca vsaj zahrbten ni he he, čeprav ma izpade sam je bil od vseh še najbolj tko okey , ajde roko na srcce he he kaj veste to da morajo pred vpisom narediti inteligenčni test, izberejo pa itak same glupakeuser posted image user posted image , ..........
upam da gre stara , tisti kvizko čimprej vunuser posted image user posted image , največja igralka user posted image , drugače pa upam da bo čimprej konec se že vlečeeeeeeeuser posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 13:01

clock-img

Anonimen

Ti boš pa večno mlada in pametna user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 13:23

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ti boš pa večno mlada in pametna user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj misliš da svojo mamo tudi kliče stara???? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.11.2008, 13:29

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja pa dobro no , kaj ne smem povedati kaj si mislim , user posted image user posted image pa kdo je kej rekel da tako kličem svojo mamo stara............tko je še nikoli nisem niti v družbiuser posted image user posted image , ne vem kaj ni tukaj jasnouser posted image user posted image , no pa sej sploh ni pomembno ,  ne maramo je zato in skoraj čisto vsi ki jih poznam je ne marajo , ker se šlepa, ja zahrbtna , hinavka in igralka neke prijazne gospe in kao mame............eto zato je ne maram..........sem ponosna da moja mam taka ni user posted image

clock-img

28.11.2008, 13:53

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Še vedno mi niste odgovorile, če je danes zadnji del te limonade? 

clock-img

28.11.2008, 13:56

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Mislim da ima sanja nk zadnje dneve same neke čudne .Mogoče pa misli da bo postala popularna in zabavna na rruser posted image  .Men je včeraj rekla naj grem čez vrata v ikeo.

clock-img

28.11.2008, 13:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mislim da ima sanja nk zadnje dneve same neke čudne .Mogoče pa misli da bo postala popularna in zabavna na rruser posted image  .Men je včeraj rekla naj grem čez vrata v ikeo.

za crknit

clock-img

28.11.2008, 13:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2008, 14:01

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

kaj sem ti rekla kind lady , dej ne laži in še enkrat  poglej tisti forum user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh me včeraj ni bilo skor nič gor in nisem nič pisala o ikei ampak samo to da bo kmalu pri nas odprta .....ej fak  no in ne mislim bit popularna sem taka kot sem ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...., potem pa grem no dol rr-ja ...če je tako user posted image

clock-img

28.11.2008, 14:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

kaj sem ti rekla kind lady , dej ne laži in še enkrat  poglej tisti forum user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh me včeraj ni bilo skor nič gor in nisem nič pisala o ikei ampak samo to da bo kmalu pri nas odprta .....ej fak  no in ne mislim bit popularna sem taka kot sem ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...., potem pa grem no dol rr-ja ...če je tako user posted image

matr se hitro užališ

clock-img

28.11.2008, 14:03

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

napaka , ne kind lady , ampak maja.....pa še nekaj

clock-img

28.11.2008, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.11.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

A ti to meni?user posted image  Daj malo bolje beri.
Nea_tea, tisto o vratih ti je pa ni sanja nk. napisala.user posted image

clock-img

28.11.2008, 14:06

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

napaka , ne kind lady , ampak maja.....pa še nekaj

pejdi še 1x vse prebrat no

clock-img

28.11.2008, 14:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni