Dobro jutro
sam da je noč minila, ni bla lih uspešna, naš spajdermenček se od včeri tolk premika, da tud 5 minut nimam miru, že razmišljam da ni kej narobe k se tolk premika, sploh zdej k nima tolk placa, ampak pomoje je bla napaka v nuteli, preveč cukra, pa je zato dete hiperaktivno, sam kaj k ga še zmer drži, tko da za danes opuščam nutelo. Sem sicer vesela, da je tolk aktiven, sam da nau zarad tega kej pohitel.
Zdej razumem Zvezdico - k je rekla svoji g. da mora še vse oprat, jest mam še marsikej druzga za narest
. Zvezdica, lepo da je vse OK s tabo in malčkom, naj potrpi še te praznike, pa da vse opereš pol pa lohka pride.
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Shuki moj a zopet nutelo bašeta....
Ni bla nutela, so bli čevapi
Lana08 - žal mi je da se ni dalo vnetje pozdraviti z antibiotiki in si morala na reabrazijo. Počivaj in se pozdravi, v novo leto vstopi pa z novimi izzivi, ki bodo uspešnejši od leta 2008.
Lučka - še je čas da ti zapaše kej sladkega, če ne drugo pa nutela. A čokolešnik si si že nabavla?

Za kavico sva pa zmenjeni, če bom čakala te pokličem, prav?

. Pa super za novo odločbo
Larči - turbo nosečka si, skoz v muvingu, sej prov, dokler si lahko je to super, kar bodi.
gloria - lupčka Nikcu.
Vsem pa želim, da staro leto vzame vse slabe trenutke in novo prinese samo lepe, veliko +, uspešnih postopkov in vse ki boste v postopkih, da postanete mame v 2009.Nosečkam samo lepe preglede in naj vam malčki rastejo.