IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Shuki moj daj mi nekaj pomagaj....jaz mam dans zjutraj čist svetel rjav izcedek...a je to za it kr nazaj v ambulanto, al je možno da kljub estrofemu se pojavi izcedek?
Čist sem adijo z živci......
To se ti maternica širi ker se deca ritkajo in ti pokajo žilce v maternici, rjav izcedek pomeni, da je to oksidirana kri kar pomeni, da se ti je v telesu to že prej zgodilo. Ti lepo počivaj, ne pretiravaj z ničemer, sploh pa ne dviguj kaj pretežkega, utropiz.... si vstavljaj kot do sedaj in bo vse OK. Nič bat, prav?
Srčica moja kr
in
. A si ziher da je lahko to to?
Dej nehaj paniko zganjat, ne jokaj, ne bodi živčna, da ne poslabšaš stanja, veš da stres ni dober, verjemi mi dokler imaš rjav izcedek je še kul, če bi krvavela bi blo za h ginekologu pogledat, do takrat pa ni krize, sploh če nimaš hudih krčev.
Sem dala to skoz z rjavim pa rdečim izcedkom pa je blo OK, lej druge k so tud krvavele pa je tud OK.
Tko da hitr nehat jokat pa se sprostit, vse je OK. Pozitivna bit pa upat naprej, nč ni narobe.
Ja deca pač že zdej delajo težave, tko bo celo nosečnost, ampak to so take lepe težave, sploh k jih boš čutila takrat boš bolj pomirjena. Zdej pa hitr obrisat solze pa kavčat, ajde gremo.